Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nauki przed malzenskie w Oslo? - Norwegia

Czytali temat:
2 Posty
Wiking
czesc mam pytanie czy ktos moze wie gdzie i jak najszybciej zrobic nauki przed malzenskie w oslo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
komar1985 napisał:
czesc mam pytanie czy ktos moze wie gdzie i jak najszybciej zrobic nauki przed malzenskie w oslo?

www.katolicki.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
komar1985 napisał:
wydaje mi się, że nauki przedmałżeńskie to najlepiej by było pobrać u jakiejś doświadczonej osoby. chyba prostytutka najlepiej zdała by tu egzamin. z drugiej strony to lepiej tego nie próbować w Oslo, czy też całej Norge, bo to tutaj jest traktowane jako handel ludźmi, i za taką naukę możesz trafić do kozy. lepiej wyskocz do Danii, a najtaniej będzie chyba pobrać kilka lekcji w Polsce. myślę, że tam za godzinę nauki zapłacisz około 100-150 złotych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
jasta102 napisał:
komar1985 napisał:
wydaje mi się, że nauki przedmałżeńskie to najlepiej by było pobrać u jakiejś doświadczonej osoby. chyba prostytutka najlepiej zdała by tu egzamin. z drugiej strony to lepiej tego nie próbować w Oslo, czy też całej Norge, bo to tutaj jest traktowane jako handel ludźmi, i za taką naukę możesz trafić do kozy. lepiej wyskocz do Danii, a najtaniej będzie chyba pobrać kilka lekcji w Polsce. myślę, że tam za godzinę nauki zapłacisz około 100-150 złotych

Piszesz komuś w innym temacie że tylko jedno w głowie ma i polecasz "redtube", a sam uważasz że małżeństwo to ogranicza się tylko do kopulacji i polecasz pobieranie nauk u prostytutki.

Zapomniałeś o taki częściach "wspólnego pożycia" jak: gotowanie, sprzątanie, prasowanie, robienie zakupów czy wychowywanie dzieci, przecież tych powinności też trzeba się nauczyć i przyszła małżonka powinna pobrać trochę lekcji w tych dziedzinach, a facet z kolei powinien się nauczyć ja oglądać mecz z piwkiem, wyjść z kumplami na pokera jak dzieci nie dają spokoju czy przpier... jak zupa była za słona.
nie tylko z sex-u składa się małżeństwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty

(sardynka)
Początkujący
...a może jasta prowadzi takie nauki...???.....i tak okrężną drogą,opowieści o prostytutkach naprowadza do siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zuzu napisał:
[b]

Zapomniałeś o taki częściach "wspólnego pożycia" jak: gotowanie, sprzątanie, prasowanie, robienie zakupów czy wychowywanie dzieci, przecież tych powinności też trzeba się nauczyć i przyszła małżonka powinna pobrać trochę lekcji w tych dziedzinach, a facet z kolei powinien się nauczyć ja oglądać mecz z piwkiem, wyjść z kumplami na pokera jak dzieci nie dają spokoju czy przpier... jak zupa była za słona.
nie tylko z sex-u składa się małżeństwo.

w takim wypadku, to tylko ksiądz rzymsko-katolicki posiada tak szeroki zakres wiedzy i należy udać się na plebanię najbliższego kościoła po wykłady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
prostytutki to tobie trzeba xzeby twoj leb ci zmiksowala psycholu. a jak juz tak ci jej trzeba to w centrum jakas gruba swinie na pewno znajdziesz powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zuzu napisał:
[b]
Zapomniałeś o taki częściach "wspólnego pożycia" jak: gotowanie, sprzątanie, prasowanie (...)

Sorr, mam dzisiaj dzien szyda.. do dzialu ''Na wesolo''..
Nihil personalis..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Fiona66 napisał:
komar1985 napisał:

www.katolicki.no/

Dokladnie.. o.Marek to rowny gosc.. Nauki w wersji ekspresowej trwaja 90 minut i kosztuja szczery usmiech + kr800,- + zapisanie tej czesci podatku na gr. wyznaniowe dla kosciola rzymsko-katolickigo w Norwegii.... Taaak z doswiadczenia..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
Zuzu napisał:
[b]
Zapomniałeś o taki częściach "wspólnego pożycia" jak: gotowanie, sprzątanie, prasowanie (...)

Sorr, mam dzisiaj dzien szyda.. do dzialu ''Na wesolo''..
Nihil personalis..

Ja wczoraj taki miałem, zresztą cały czas tak mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok