Witajcie!!
Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu pracy na ternie Sarpsborga, Fredrikstad i okolic.
Jestem mamą dwóch chłopców. Dotychczas zajmowałam sie dziecmi oraz prowadzeniem domu. Od kiedy dzieci chodzą do szkoły ciąle jestem sama. Bardzo chętnie zajęłabym się czyms innym a niżeli praniem, sprzątaniem, gotowaniem itd. Nie musi to być nic wielkiego. Chciałabym zarobić coś sama dla siebie , choć na przysłowiowe waciki. A zarazem wyjść czasem z domu. Mam 28 lat prawo jazdy. Biegle posługuje sie niemieckim, komunikatywnie angielskim i troszkę mniej
norweskim-ciagle się uczę. Jeśli wiecie coś o jakiejkolwiek pracy w jakiejś firmie, może któraś z dziewczyn pracujacych w okolicach potrzebuje pomocy przy sprzątaniu domków bardzo proszę o info na priw. Kiedys przez trzy lata pracowałam w Niemczech jako pomoc budowlańca przy remontach. Nauczyłam się tam nieźle malować, tapetować.. może jakaś polska ekipa remontowa potrzbuje pomocy przy drobnych wykończeiach
) Posprzątam po remoncie itd.
Jesli znajdzie się ktoś kto mógłbymi pomóc będę ogromnie wdzięczna.
Pozdawiam i życzę Wam Wszystkim wszystkiego Naj, naj, naj w Nowym Roku!!
Helena_R
Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu pracy na ternie Sarpsborga, Fredrikstad i okolic.
Jestem mamą dwóch chłopców. Dotychczas zajmowałam sie dziecmi oraz prowadzeniem domu. Od kiedy dzieci chodzą do szkoły ciąle jestem sama. Bardzo chętnie zajęłabym się czyms innym a niżeli praniem, sprzątaniem, gotowaniem itd. Nie musi to być nic wielkiego. Chciałabym zarobić coś sama dla siebie , choć na przysłowiowe waciki. A zarazem wyjść czasem z domu. Mam 28 lat prawo jazdy. Biegle posługuje sie niemieckim, komunikatywnie angielskim i troszkę mniej

Jesli znajdzie się ktoś kto mógłbymi pomóc będę ogromnie wdzięczna.
Pozdawiam i życzę Wam Wszystkim wszystkiego Naj, naj, naj w Nowym Roku!!
Helena_R