Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Przemyslaw Szczypka (1494 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Dawid.No napisał:
Bizi mozesz zarobic na robienu drutów jak nie masz naczym

Posluchaj psi zwisie, jak nie masz nic lepszego do roboty to spierd... dalej wystawiac dupe brudasom przy porcie... frajerze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Nudnik Szpilkez napisał:
Dawid.No napisał:
Nudik ciagnij druta bizemu a odemnie to sie ciagnij a slinisz to sie ty na widok zdjec na forum a baranka to tobie moge wypierdolic Baranie
prawda w oczy kole? nie życzę tobie zle ale ale wnioskujac sposób podejście do ludzi to nietrzeba tobie robić krzywdy wystarczy poczekać sam sobie ją zrobisz
zegnam ozieble

Wiesz co Nudnik, szkoda slow na takie podworkowe frajerstwo jakie reprezentuje ten " ktos"

chcial zablysnac ale jak zwykle wyszedl na debila forumowego ,

chociaz powinnismy byc juz przyzwyczajeni , malo tu takich bylo?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
iks napisał:
Bizi,nie denerwuj sie.Jest jeszcze szansa,że ktos na priv sie odezwie,a jeśli nikt to sam oceń jaki rezultat jest po takich ogłoszeniach.
No ale zawsze to coś ,że chciałes komus pomóc.

ja sie wcale nie denerwuje, jestem ostoja spokoju , rzucilem tylko haslo , jak ktos bedzie chcial to sie odezwie ale znajac zycie i tak wiekszosc ma juz kupione bilety.... albo jada do Krakowa jak nasz Dawidek Nowakowski z Oslo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Dawid Nowakowski
(Dawid.No)
Wiking
Bizi Łotrze zaczołes pierwszy i mnie nie denerwuj ,bo ja wrogów nie szukam wpierdoliles sie w temat o flecie a niewiesz o co chodzi a jak chcesz to to wiedz ze Osrtre oj Ostre !!! ! Kosy Nasze , Nałuczył Kościuszko , Pod Racławicam ,Jak Śiekierą i Kosą, Rozprawiac Się z Wrogami ! A tak pozatym to ja Się urodziłem w Kielcach !!!!!!!!!!!
A Hymn SCYZORYKÓW TO WYPIERDALAJ !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Dawid.No napisał:
Bizi Łotrze zaczołes pierwszy i mnie nie denerwuj ,bo ja wrogów nie szukam wpierdoliles sie w temat o flecie a niewiesz o co chodzi a jak chcesz to to wiedz ze Osrtre oj Ostre !!! ! Kosy Nasze , Nałuczył Kościuszko , Pod Racławicam ,Jak Śiekierą i Kosą, Rozprawiac Się z Wrogami ! A tak pozatym to ja Się urodziłem w Kielcach !!!!!!!!!!!
A Hymn SCYZORYKÓW TO WYPIERDALAJ !!!

Tak, jestem łotrem, jestem chamem, i "penisem", jestem najgorszym koszmarem moich wrogow...wiec masz przejebane,

a do scyzoryka to ty masz daleko, chlopcze. Nie wycieraj mordy haslami z tepych utworow Liroya...

AAA pozatym gdybys psi zwisie zauwazyl jak napisalem o flecie to bys zrozumial zart.

Po drugie przestan robic ludziom wode z mozgu swoimi pierdolami o Operze, podaj date kastingu, miejsce, firme/zespol, ktory reprezentujesz....trosze szczegolow!!! bo teraz to brzmisz jak ostatnia paroweczka.......cdn.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Dawid Nowakowski
(Dawid.No)
Wiking
Jestem Scyzorykiem z krwi i kości i Wypierdalaj ,penisie, a Liroya piosenki to spiewales sam i znasz na pamiec bo on pokazal polsce co to rap a chłopaki z Firmy to dalej pokazuja i goń się tepaku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Dawid.No napisał:
Jestem Scyzorykiem z krwi i kości i Wypierdalaj ,penisie, a Liroya piosenki to spiewales sam i znasz na pamiec bo on pokazal polsce co to rap a chłopaki z Firmy to dalej pokazuja i goń się tepaku

ŁoŁ, ale mi zaimponowales... , Liroy i pokazanie Polsce rapu? hahaha , zakompleksiony, malomiasteczkowy burak....buahahaha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Dawid Nowakowski
(Dawid.No)
Wiking
a co bizi nie stac cie zeby ogłoszenie dac szkoda ci paru koron ,co za 80 dych pracujesz powiec co umiesz to ci pomoge za wysza stawke pracowac i bedzie cie stac na ogloszenia czy wolal bys zeby za darmo byly jak kiedys.I co namiezasz mnie dalej czy podasz czas i miejsce straszycielu .A na osiedlu kto latal w osranych gaciach i pod nosem podspiewywal teksty Liroya jak nie bizi nie taka prawda jest.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Dawid.No napisał:
a co bizi nie stac cie zeby ogłoszenie dac szkoda ci paru koron ,co za 80 dych pracujesz powiec co umiesz to ci pomoge za wysza stawke pracowac i bedzie cie stac na ogloszenia czy wolal bys zeby za darmo byly jak kiedys.I co namiezasz mnie dalej czy podasz czas i miejsce straszycielu .A na osiedlu kto latal w osranych gaciach i pod nosem podspiewywal teksty Liroya jak nie bizi nie taka prawda jest.

jakie ogloszenie pajacu? przeczytaj pierwszy post i zrozum......w jakim celu zostal napisany. Wroc do podstawowki skoro masz problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego. A pozatym chlopcze zacznij czytac ksiazki bo ortografia u Ciebie jest na poziomie 1 klasy szkoly podstawowej....moja dziewiecioletnia corka zgniecie cie swoja wiedza z gramatyki i ortografii ....

BTW...ja nie pracuje...pracuja na mnie takie ciule jak ty....ja tylko licze kase na koncie...

BTW 2 ...mam dla Ciebie nagranie...moze zrozumiesz ( uwaga, bardzo wulgarne ! )

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok