Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Przemyslaw Szczypka (1501 niezalogowanych)
1 Post

(iks)
Wiking
No i Bizi nie zarobi,bo wszyscy zostajemy.Ja też bede na tym kastingu.Przed chwila odebrałem telefon,że powstaje nowa grupa,na kontrabas,flet i piano.
Więc miło mi was bedzie poznać.
mószę tylko przewiezć mój instrument.
Waży 200 kilo,może ktoś dysponuje takim transportem??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
iks napisał:
No i Bizi nie zarobi,bo wszyscy zostajemy.Ja też bede na tym kastingu.Przed chwila odebrałem telefon,że powstaje nowa grupa,na kontrabas,flet i piano.
Więc miło mi was bedzie poznać.
mószę tylko przewiezć mój instrument.
Waży 200 kilo,może ktoś dysponuje takim transportem??

a niby na czym mam zarabiac? , nie ma chetnych to pojade sam... proste....jak flet..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Bizi,nie denerwuj sie.Jest jeszcze szansa,że ktos na priv sie odezwie,a jeśli nikt to sam oceń jaki rezultat jest po takich ogłoszeniach.
No ale zawsze to coś ,że chciałes komus pomóc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kryzystof)
Wiking
piszesz o rezultacie "takich ogłoszeń".
kiedy czytam na nie odpowiedzi, to nie potrafię sobie wytłumaczyć tak wszechobecnej głupoty.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Dawid Nowakowski
(Dawid.No)
Wiking
Bizi mozesz zarobic na robienu drutów jak nie masz naczym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Dawid Nowakowski
(Dawid.No)
Wiking
Krzysiu głupoty nie da sie wytumaczyc bizi mial na mysli podróż z kolezanka lub ciapatym ale moze ty zyjesz w dwudziestym wieku, a raczej widząc twoje spodnie w których występujesz na twoim zdjeciu to nie mam wątpliwosci ze tak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Dawid.No napisał:
Krzysiu głupoty nie da sie wytumaczyc bizi mial na mysli podróż z kolezanka lub ciapatym ale moze ty zyjesz w dwudziestym wieku, a raczej widząc twoje spodnie w których występujesz na twoim zdjeciu to nie mam wątpliwosci ze tak

dawidku a tobie co się stało popiles sobie i wylewasz swoje złości na forum wes wypierdol z baranka w ścianę a nie gnieciesz zasliniona klawiaturę

kolega zaproponował pomoc a ty tu smrodzisz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..patrzac na twoje kepi i czytajac twoje wypowiedzi dawidzie.no

potwierdzasz 19sto-wieczne pochodzenie swoich francuskich pracodawcow,jak rowniez historie pochodzenia pierwszych poborowych,legii cudzoziemskiej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Dawid Nowakowski
(Dawid.No)
Wiking
Nudik ciagnij druta bizemu a odemnie to sie ciagnij a slinisz to sie ty na widok zdjec na forum a baranka to tobie moge wypierdolic Baranie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Dawid.No napisał:
Nudik ciagnij druta bizemu a odemnie to sie ciagnij a slinisz to sie ty na widok zdjec na forum a baranka to tobie moge wypierdolic Baranie
prawda w oczy kole? nie życzę tobie zle ale ale wnioskujac sposób podejście do ludzi to nietrzeba tobie robić krzywdy wystarczy poczekać sam sobie ją zrobisz
zegnam ozieble
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok