Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(904 niezalogowanych)
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
Kow@lski napisał:
Fachurra napisał:
Kow@lski napisał:
Oklaski na forum.
Ostatnio troche o tym myslalem, w wolnych chwilach. Czemu to ma sluzyc? Osobiscie mnie to smieszy, ze sie tak cynicznie wyraze, ze dorosli ludzie sie w to bawia. Sam doswiadczylem - dostawalem bez wzgledu na to czy cos madrego powiedzialem, czy po prostu pierdnalem. Zastanawia mnie ten mechanizm...

Z zasady nie wpieprzam sie w jakies dyskusje na innych tematach oprócz muzyki i wierszyków..
Ale tu sobie wpiszę.
Davidku, niegłupi z Ciebie facet, a takimi pierdołami sie przejmujesz. Nie masz innych zmartwień?
Niech się kazdy bawi tym czym chce. A jeżeli ktoś sie bawi oklaskami (np. ja) to niechże sie nimi bawi.
Jest tu taka funkcja i każdy sobie jej używa jak chce. Jeden dla wyrażenia najwyższego uznania, drugi dla ukazania sympatii, a jeszcze inny po prostu dla jaj. W końcu tylko ten, kto tego oklaska daje, wie czemu to robi. Więc niech sobie robi.
A ty się k...a zajmij wstawianiem postów do muzyki, bo sie poczytność zmniejsza, a do końca roku ma być 200.000 odsłon i nie trać czasu i energi na durnowate przemyslenia.

A to specjalnie dla Ciebie, bo moje piosenki i tak Ci sie nie podobają:

Ha ha, a jednak cos jest na rzeczy, ze nawet Fachurke to poruchalo . Fachurka, oczywiscie - niech sie kazdy martwi o siebie. Od poczatku mowilem, ze moje uwagi sa nieco cyniczne, ale tez napomknalem, ze probuje zrozumiec ten mechanizm - czyli ze Davidek jest otwarty na zrozumienie. Okazuje sie, ze ludzmi powoduja rozne mechanizmy korzystajac z tej wirualnej dobroci. Na marginesie - tez z niej korzystam, rzadko bo rzadko, ale jesli juz, to tylko wtedy zeby dodac plusika. Mnie te plusiki zastanowily kiedy dostawalem je, w moim mniemaniu, za pierdniecia... Ot i cala prawda.

Haha......Kowalski widocznie Twoje pierdniecia sa jak zapach fiolkow dla niektorych(rzecz gustu). Jak ktos tutaj napisal kazdy bawi sie tym czym chce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
paradoks napisał:
[quote] Kow@lski napisał:
[quote]Fachurra napisał:
Kow@lski napisał:
Oklaski na forum.
Haha......Kowalski widocznie Twoje pierdniecia sa jak zapach fiolkow dla niektorych(rzecz gustu). Jak ktos tutaj napisal kazdy bawi sie tym czym chce

Wlasnie sprobowalem czym to pachnie. W sumie musze powiedziec, ze niczego sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
barbara67 napisał:
Agnieszko - jedyna osoba ktora mialam okazje poznac osobiscie z tego forum to Hilton - ale nie sadze, zeby ona byla tak mna zafascynowana, zeby dawac mi ciagle oklaski .
Podejzewam, ze wiekszosc oklaskow otrzymalam jako podziekowanie za tlumaczenia i roznego rodzaju pomoc ktorej udzielilam ludziom z forum , a moze tez ktos obdziela mnie oklaskami za prowadzenie watku o jez.no ?
Wszystkim moim "fanom" - serdzeczne dzieki za aplauz

A ty czym sobie zasluzylas na twoje oklaski ? - wiesz kto ci je dal i za co ?
Dostaniesz ode mnie jednego w prezencie

Dziekuje bardzo. Nie wiem skad sie one biora prawde mowiac. Czasem tez znikaja. Takie zycie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok