Fachurra napisał:
Kow@lski napisał:
Oklaski na forum.
Ostatnio troche o tym myslalem, w wolnych chwilach. Czemu to ma sluzyc? Osobiscie mnie to smieszy, ze sie tak cynicznie wyraze, ze dorosli ludzie sie w to bawia. Sam doswiadczylem - dostawalem bez wzgledu na to czy cos madrego powiedzialem, czy po prostu pierdnalem. Zastanawia mnie ten mechanizm...
Z zasady nie wpieprzam sie w jakies dyskusje na innych tematach oprócz muzyki i wierszyków..
Ale tu sobie wpiszę.
Davidku, niegłupi z Ciebie facet, a takimi pierdołami sie przejmujesz. Nie masz innych zmartwień?
Niech się kazdy bawi tym czym chce. A jeżeli ktoś sie bawi oklaskami (np. ja) to niechże sie nimi bawi.
Jest tu taka funkcja i każdy sobie jej używa jak chce. Jeden dla wyrażenia najwyższego uznania, drugi dla ukazania sympatii, a jeszcze inny po prostu dla jaj. W końcu tylko ten, kto tego oklaska daje, wie czemu to robi. Więc niech sobie robi.
A ty się k...a zajmij wstawianiem postów do muzyki, bo sie poczytność zmniejsza, a do końca roku ma być 200.000 odsłon i nie trać czasu i energi na durnowate przemyslenia.
A to specjalnie dla Ciebie, bo moje piosenki i tak Ci sie nie podobają:

Ha ha, a jednak cos jest na rzeczy, ze nawet Fachurke to poruchalo

Haha......Kowalski widocznie Twoje pierdniecia sa jak zapach fiolkow dla niektorych(rzecz gustu).