Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nasza Nie - Codziennosc czyli Co Zakreciloby Nas ? - Norwegia

Czytali temat:
(1636 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hejka Wszystkim

Mam Pytanie ... Calkiem Calkiem Szczere Otoz ... Co Chcielibyscie Zrobic Takiego - Dla Was - Niespotykanego, Wyjatkowego, Nieosiagalnego, Moze i Niebezpiecznego Lub Wrecz Glupiego ??? Napiszcie prosze, Sczerze Really, Otworzcie Sie - Na Co Zupelnie Niecodziennego Macie Ochote ? Moze, A Nuz, Zrobimy "To Cos" Wspolnie ??? A nuz, ktorys z naz, Uzytkownikow tutaj, ma mozliwosc aby wlasnie To - Dla Kogos - Zorganizowac ?

Zapraszam, do powaznej albo i zupelnie niepowaznej, zabawy

Pozdrawiam, d
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
O i to mi sie podoba!!!! Juz mysle co mi sie takiego snilo ostatnio :?????? ,i taka jakas pustka? Ale z mila checia pogralbym gdzies na sali w pilke tak dla zdrowotnosci i dobrej zabawy.Moze ktos gdzies cos kiedys sluszal widzial uprawial???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Na sali dla zdrowotności to można w squash-a poodbijać albo na wyżłach po lodzie pojeździć... na przykład.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja mam takie dwa marzenia, na razie nie do zrealizowania, ale może uda mi się, jak będę aktywną staruszką :
- objechać przynajmniej Europę na rowerze,
- wejść na Kilimandżaro.
Jeśli znajdzie się taki śmiałek, który zechce mi to umożliwić obecnie , będzie się to łączyło z daniem mi na to kasy, zajęciem się moim dziećmi i zarobieniem na nie oraz z zamknięciem mojego męża w piwnicy z informacją, że żona wyszła tylko na zakupy i na pewno zaraz wróci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
gama28 napisał:
Ja mam takie dwa marzenia, na razie nie do zrealizowania, ale może uda mi się, jak będę aktywną staruszką :
- wejść na Kilimandżaro.
Jeśli znajdzie się taki śmiałek, który zechce mi to umożliwić obecnie , będzie się to łączyło z daniem mi na to kasy, zajęciem się moim dziećmi i zarobieniem na nie oraz z zamknięciem mojego męża w piwnicy z informacją, że żona wyszła tylko na zakupy i na pewno zaraz wróci

Da sie Gama28 zrobic.. za jakies dwa latka.. ..ale wtaszczysz na szczyt banner z moja reklama..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
A to się da zrobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Mnie zawsze pociagaly skoki na bunji, ale chyba za dlugo z tym czekalam i teraz im jestem starsza tym bardziej sie boje.

Moze ktos o dobrym sercu zorganizuje mi maly wyjazd do Brazylii zima? Bylabym bardzo wdzieczna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
gama28 napisał:
A to się da zrobić

Hehe.. no to lepiej juz zacznij trenowac..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Sethur napisał:
gama28 napisał:
- wejść na Kilimandżaro.

Da sie Gama28 zrobic.. za jakies dwa latka.. ..ale wtaszczysz na szczyt banner z moja reklama..

Hehe, to może być ciekawy widok. Gama wchodząca na Kilimandżaro z bannerem pod pachą i rowerem na plecach Może jeszcze Agnieszkę zabierzesz na szczyt i zrzucisz na linie, będzie wszystko za jednym zamachem załatwione
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
a ja to bym chcial w lotto wygrac wtedy bede wiedziala jak spelnic te moje turystyczne marzenia i nudy by nie bylo i problemow z praca
gama calkiem fajnie objechac Europe na rowerze tylko zamiast rowera wybralabym skuter
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok