Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1006 niezalogowanych)
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Właśnie sie dowiedziałem że ten piesek jest mistrzem Europy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ten piesek to border collie , można go było zobaczyć w filmie dla dzieci "Babe , świnka z klasą " .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
Dareknorge napisał:
Mieszkam na wsi i z oknem mam widok na pole z owcami. Teraz codziennie przychodzi gospodarz oraz jego piesek na trening. Jaki to jest piekny widok jak ten pies zagania owce tam gdzie ten gospodarz chce. On stoi na gorce wysoko i patrze z gory na to jak jego pies tanczy z tymi owcami. Kto z was widzial cos takiego. Zaznacze ze piesek wyglada jak jakis kundel.
...faktycznie,pieknie to opisales norweskidarku (masz piekne norweskie imie)

musisz byc wyjatkowo wrazliwym czlowiekiem.
malo tego,twoj opis jest uniwersalny.a mianowicie pasuje m.in. do portalu mn.

forumowe owieczki,zaganiane przez pana moderatora,tam gdzie chce wlasciciel...nic dodac,nic ujac

wzruszylem sie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Dareknorge napisał:
Tak, jeszcze rok temu mialem tu krowy ktore cuchnely i bylo pelno much. Teraz pole ma nowy wlasciciel i on choduje owieczki. Tak jakos od czasu przyjazdu mamy zawsze piekne widoki. Najpierw mieszkalismy w gorach w lesie i mielismy widok na gory. Potem na caly Kongsberg teraz na gore gadzie ludzi skakaja ze spadochronami i pole z owcami.

Dobry wieczór.....

Teraz dopiero zauważyłam , że nie tylko są tutaj opisane ładnie owieczki i piesek........ale też widok na górę , gdzie są skoki spadochronowe.
Darkunorge , czy mógłbyś napisać , gdzie to jest....? To znaczy chodzi mi o tą górę.
I jak możesz , to prosiłabym o dokładny opis......tak wiesz.....w prawo.....w lewo....., bo kuleję z orientacją w terenie.....

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...wybacz droga wilczyco,ze wtrace swoje 3ore

obawiam sie,ze na odpowiedz bedziesz zmuszona czekac do (przynajmniej) poniedzialku!

a to dlatego,ze pan norweskidarek,jak przystalo na prawdziwego norwega,spedza weekend aktywnie,na lonie (!) przyrody
czyli...pije do nieprzytomnosci alkohol niewiadomego pochodzenia,wysoko w gorach,na hytte...

god helg...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
alma78 napisał:
Ten piesek to border collie , można go było zobaczyć w filmie dla dzieci "Babe , świnka z klasą " .

Tak to ten piesek.

Adresu nie daje nieznajomym. Mama mi powiedziała ze nie wolno mi tego robić.

Panie piękny nie każdy chla tak jak ty w weekendy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...norweskidarusiu

zywilem cicha nadzieje,ze zignorujesz post panaladnego i tym samym oszczedzisz mi,koniecznosci odpowiedzi.
jednak jak wszystkim wiadomo,nadzieja jest matka...i tak dalej

wiem,ze bardzo chciales zablysnac cieta riposta,jednak przy okazji popelniles 2 gafy w 1 krotkim zdaniu.
a mianowicie:

ad1. panladny chla przez caly tydzien,a nie jak blednie sugerujesz,w weekendy
ad2. dzieki tobie wyszlo na to,ze zalozyciel forum mn. (vel. piekny) chla w weekendy,a do tego 'nie tak jak kazdy'

widze,ze sie starasz i doceniajac twoje rozpaczliwe starania,dam ci o!klaska
na pewno ucieszy cie ten fakt,a byc moze przyczyni sie rowniez,do dalszej pracy nad soba.

...i to by bylo na tyle
pan - bioenergopsychoanalityk - ladny

p/s: pozdrow mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Panie Bioenergowalniety. Nie mam przyjemności pisania z tobą boś BURAK. Jeżeli nie piszesz na temat to po prostu zaśmiecaj inny temat. Ten temat jest za piękny dla takiej facjaty jak twoja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ale mi pojechales - OSTRO!

...do tego,te grozne emotikony - masz CHARAKTER!

...a teraz wracaj do owieczek - BARANKU!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
To calkiem jak na norweskiej budowie... Czterech pije kawe i jeden zasuwa... Czyzby tu mieli Komunizm...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok