Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zeby i zebiska - Norwegia

Czytali temat:
(289 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Jak to sie ladnie po pl. mowi : gdyby nie te zeby to by byla d.... z geby

Mam pytanie : Czy wiecie/ znacie / wyprobowaliscie / mozecie polecic DOBREGO stomatologa + implantologa z Warszawy .

Dobrze by bylo gdyby cos kumal po angielsku .

Mam tu 2 dziewczyny no. ktore chcialyby sie do takowego wybrac i przy okazji W-we zobaczyc

Ja cos tam juz wyszukalam na necie, ale ja nie mam osobistych doswiadczen z W-wy , a glupio wysylac je w ciemno

Piszcie i radzcie - pleeeeeaaaaaaase
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..to mi sie podoba!

jak brakuje uzebienia - to juz nie przeszkadza,ze w tej polsce to tylko alkoholicy,oszusci i zlodzieje samochodow!

p/s:

przeciez kazdy norweg,to wielki i bogaty,patriota!

...to jak to tak,zamiast wspomagac swoj ojczysty biznes stomatologiczny i odprowadzac podatki do gminnej kasy, szuka oszczednosci i zasila obcy kapital?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
marek jachimski
(markus)
Początkujący
Basiu. Nie wiem jak to jest pilne, ale moja córka mieszka w Warszawie i i robiła sobie korektę zębów u bardzo sympatycznej i dobrej stomatolog. Czy dobrze gada po angielsku i czy robi implanty nie wiem ale mogę się dowiedziec albo przez córkę spróbuję załatwic do nie nr telefonu . to narazie tyle M.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Dziekuje markus za odp. - one wybieraja sie do Pl. po nowym roku tzn. mamy duzo czasu na wybadanie terenu

Nie sadzilam, ze pan ladny jest tak naiwistycznie nastawiony do swiata i ludzi - a dlaczegozby to No. mielibyc tacy patriotyczni, wielcy i bogaci

Patriotyczni to sa na pokaz - podobnie jak wiele innych ( zeby ich nie wymieniac ) narodow
Wielcy - znam wielu ktorzy nie mierza wiecej niz 168 cm
Bogaci - taaaaaak - z pomoca kart kredytowych

Buzka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
marek jachimski
(markus)
Początkujący
OK. W takim razie nie ma pośpiechu. powoli i dokładnie sprawdzimy naszych specjalistów i dam Ci odpowiedż wkrótce M.miłego weekendu pod parasolem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok