Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2026

Sprawdź
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Co by nie mówić: pogratulować skuteczności

Dziewczyny, jakby się jakaś walka w kisielu szykowała, to dajcie znać, ja chętnie popatrzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
telemarek napisał:
Co by nie mówić: pogratulować skuteczności

Dziewczyny, jakby się jakaś walka w kisielu szykowała, to dajcie znać, ja chętnie popatrzę.

na razie nic mi o tym nie wiadomo Ale moze sa gdzies w Oslo takie przedstawienia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Aero napisał:
... ktorzy sa brudasami z dna spolecznego i oni psuja polakom opinie. Mi tez bylo lotwiej bo na poczatku powiedzialem, ze pracuje w szpitalu.COŚ w tym Twoim stwierdzeniu JEST.....
Natomiast czy zwykli nasi budowlańcy są bardziej lub mniej czyściejsi od Norgów w tygodniu to bym polemizował ....
Pracuję z rdzennymi północnymi Norgami i w tygodniu przedstawiają sobą przeważnie higieniczną nędzę ,jak maluje farbą ścianę w poniedziałek to jeszcze w środę ma farbę na rękach mimo iż pracuje w nieodłącznych rękawiczkach...a jednak perfumami śmierdzi na odległość jeszcze go nie widać a już czuć jego perfum i już go niema a jeszcze zapach się ciągnie ...
Natomiast faktycznie w piątek na dyskotece jest wyszorowany , wysztyftowany i ma nowy perfum ....
A MY.... no cóż jest jak jest....każdy wie ....jeden myje się mniej inny więcej ,"OSZCZĘDZA" na mydle ,dobrym szamponie , nawet wody kwiatowej nie ma bo to babskie.... a on CHŁOP na schwał i babieć nie będzie .
Większość robotników budowlanych pochodzi z rodzin robotniczych i nie ma się co oszukiwać biednych ,gdzie o codzienną kulturę higieniczną było i nieraz jest nadal trudno ...
Przecież U NAS WODA JEST DROGA i codzienny prysznic nie jest zwykłością nawet w rodzinach klasy średniej i nie budowlanej .

A tu woda leje się bez umiaru i tylko za prąd się płaci , jednak trudno jest się niektórym z dnia na dzień przestawić ...to takie trochę obciążenie ,że genetyczne .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
telemarek napisał:...Dziewczyny, jakby się jakaś walka w kisielu szykowała, to dajcie znać, ja chętnie popatrzę.Dobre....
Propozycja godna uwagi ...
Zwłaszcza ,że z OSLO DO HORTEN nie jest daleko a i zawsze imprezę można zorganizować na neutralnym gruncie w połowie drogi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Ja to bym sie nawet ze Stavanger pofatygowal...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
telemarek napisał:
Ja to bym sie nawet ze Stavanger pofatygowal...To jest nas DWÓCH....ja się też piszę i z tego Bodø też bezproblemowo w okolice rzeczonych miast jestem w stanie na czas IMPREZY dotargać swoją nieskromną Osobę .

I nawet jestem w stanie dołożyć jakąś rozsądną kwotę do nagrody dla ZWYCIĘŻCZYNI tejże walki ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A może uczestniczki nie chcą otrzymać "kwot" tylko coś innego ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
No, wiedzę, że zaczyna dochodzić do konkretów. Co do nagród możemy się dogadać, myślę, że rynek jest dobry, chłonny, sponsorzy hojni, trzeba tylko wybrać sobie odpowiednich promotorów, którzy będą potrafili wywalczyć dla uczestniczek to, czego one zechcą

Tak... deszczowy dzień jest idealny na snucie takich wizji...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
telemarek napisał:... deszczowy dzień jest idealny na snucie takich wizji...Tu u mnie może nie deszczowy ale bardzo ,bardzo pochmurny... aż mi się nie chce iść na prywatną robotę , bo na polu zimno że aż strach....
A w domku przy kawie i necie przyjemniej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
telemarek napisał:
No, wiedzę, że zaczyna dochodzić do konkretów. Co do nagród możemy się dogadać, myślę, że rynek jest dobry, chłonny, sponsorzy hojni, trzeba tylko wybrać sobie odpowiednich promotorów, którzy będą potrafili wywalczyć dla uczestniczek to, czego one zechcą

Tak... deszczowy dzień jest idealny na snucie takich wizji...

Telemarku, chcesz byc promotorem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok