Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1067 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Dzi艣 pokojowo by艂 nastawiony Jestem prawie pewna, 偶e to by艂 on, bo nawet ubrania mia艂 podobne.

Mo偶e to te偶 zwidy ci臋偶arnej, bo ma艂o to chodzi po ulicach okr膮g艂ych, 艂ysych polak贸w w 偶贸艂tej "ciapkowanej" bluzie dresowej z kapturem???
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(harry up)
Wiking
jak pokojowo szed艂 do urny to nie m贸g艂 by膰 BiZi jak nie mia艂 ka艂asznikowa to pewnie chcia艂 wykra偶膰 g艂osy z urny na tego jedynie s艂usznego kandydata
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Harry gdzie Ci臋 wcielo??? Nie pamietam, aby艣 prosi艂 o pozwolenie na usuni臋cie konta! Tak si臋 nie robi! Trzeba liczy膰 si臋 z innymi! Nie mo偶na tak po prostu znikn膮膰!!!! Milych wakacji i wracaj tu zaraz po!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Post贸w
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Magielda napisa艂:
O kolego tu juz przesadziles. Polska to kraj katolicki i zawsze u nas byla tolerancja. Jestesmy podziwiani w swiecie za nasza katolickosc za nasze przywiazanie do wiary za nasza tradycje za nassza hierarchie. To wszystko tworzy nasz swiety Kosciol Katolicki, ktory ma zagwarantowana wiecznosc. Jestesmy liderem w odnowie moralnej Europy. dajemy swiatu najwiecej ksiezy katolickich. itp. Czy mam jeszcze wymieniac cala liste.
to chyba nasza pani psiholoszka mo偶e pisa膰 tylko takie brednie

KRK ma teraz za wodza Drakul臋

Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
a Ty Hardi, masz jakas ciezka fobie na punkcie KK
na tak ciezki przypadek moze by pomogla "psiholoszka"
jak widac wiele was laczy
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(ma艂go艣ka)
Maniak
Fiona66 napisa艂:

edit: zmieni艂am po przemy艣leniu
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
417 Post贸w
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Fiona66 napisa艂:

nie, nie mam, po prostu nie lubi臋 gdy kto艣 brudy zamiata pod dywan a innym wytyka, 偶e maj膮 kurz pod 艂贸偶kiem, dlatego ja ten dywan podnosz臋 i pokazuj臋 co si臋 pod nim znajduje...

np. 偶enuj膮ce jest to gdy faceci w sp贸dnicach z KRK wypowiadaj膮 si臋 na temat aborcji czy eutanazji, jak kto艣 kto jest przedstawicielem instytucji kt贸ra wymordowa艂a 50 000 000 ludzi mo偶e poucza膰 innych co jest dobrem a co z艂em, co jest moralne, a co nie? ja jestem przeciwnikiem aborcji, ale gdy s艂ysz臋 co na jej temat m贸wi KRK, to co艣 mnie bierze...
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Hardi napisa艂:
Fiona66 napisa艂:

nie, nie mam, po prostu nie lubi臋 gdy kto艣 brudy zamiata pod dywan a innym wytyka, 偶e maj膮 kurz pod 艂贸偶kiem, dlatego ja ten dywan podnosz臋 i pokazuj臋 co si臋 pod nim znajduje...

np. 偶enuj膮ce jest to gdy faceci w sp贸dnicach z KRK wypowiadaj膮 si臋 na temat aborcji czy eutanazji, jak kto艣 kto jest przedstawicielem instytucji kt贸ra wymordowa艂a 50 000 000 ludzi mo偶e poucza膰 innych co jest dobrem a co z艂em, co jest moralne, a co nie? ja jestem przeciwnikiem aborcji, ale gdy s艂ysz臋 co na jej temat m贸wi KRK, to co艣 mnie bierze...

To sprzataj pod swoim dywanem, pod moim brudow nie ma

Kazdy ma swoje autorytety i swoja morlalnosc i wierzy w to, co chce.
Natomiast jak widze, ze ktos wypowiada sie kompletnie monotematycznie, a nawet do "urny wyborczej" musi przybiec z tym tematem, to swiadczy wlasnie o fobii na tym punkcie

KRK, jak kazde inne wyznanie ma prawo wypowiadac sie w takich czy innych sprawach. Jak mi z czyms nie po drodze, to po prostu to omijam i mnie nie interesuje. Jak mi zupelnie nie po drodze np. z Szariatem, to wcale nie musze go opluwac i wysmiewac przy kazdej nadarzajacej sie okazji. Tyle.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok