Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1000 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Dziś pokojowo był nastawiony Jestem prawie pewna, że to był on, bo nawet ubrania miał podobne.

Może to też zwidy ciężarnej, bo mało to chodzi po ulicach okrągłych, łysych polaków w żółtej "ciapkowanej" bluzie dresowej z kapturem???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(harry up)
Wiking
jak pokojowo szedł do urny to nie mógł być BiZi jak nie miał kałasznikowa to pewnie chciał wykrażć głosy z urny na tego jedynie słusznego kandydata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Harry gdzie Cię wcielo??? Nie pamietam, abyś prosił o pozwolenie na usunięcie konta! Tak się nie robi! Trzeba liczyć się z innymi! Nie można tak po prostu zniknąć!!!! Milych wakacji i wracaj tu zaraz po!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Magielda napisał:
O kolego tu juz przesadziles. Polska to kraj katolicki i zawsze u nas byla tolerancja. Jestesmy podziwiani w swiecie za nasza katolickosc za nasze przywiazanie do wiary za nasza tradycje za nassza hierarchie. To wszystko tworzy nasz swiety Kosciol Katolicki, ktory ma zagwarantowana wiecznosc. Jestesmy liderem w odnowie moralnej Europy. dajemy swiatu najwiecej ksiezy katolickich. itp. Czy mam jeszcze wymieniac cala liste.
to chyba nasza pani psiholoszka może pisać tylko takie brednie

KRK ma teraz za wodza Drakulę

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
a Ty Hardi, masz jakas ciezka fobie na punkcie KK
na tak ciezki przypadek moze by pomogla "psiholoszka"
jak widac wiele was laczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Fiona66 napisał:

edit: zmieniłam po przemyśleniu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Fiona66 napisał:

nie, nie mam, po prostu nie lubię gdy ktoś brudy zamiata pod dywan a innym wytyka, że mają kurz pod łóżkiem, dlatego ja ten dywan podnoszę i pokazuję co się pod nim znajduje...

np. żenujące jest to gdy faceci w spódnicach z KRK wypowiadają się na temat aborcji czy eutanazji, jak ktoś kto jest przedstawicielem instytucji która wymordowała 50 000 000 ludzi może pouczać innych co jest dobrem a co złem, co jest moralne, a co nie? ja jestem przeciwnikiem aborcji, ale gdy słyszę co na jej temat mówi KRK, to coś mnie bierze...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Hardi napisał:
Fiona66 napisał:

nie, nie mam, po prostu nie lubię gdy ktoś brudy zamiata pod dywan a innym wytyka, że mają kurz pod łóżkiem, dlatego ja ten dywan podnoszę i pokazuję co się pod nim znajduje...

np. żenujące jest to gdy faceci w spódnicach z KRK wypowiadają się na temat aborcji czy eutanazji, jak ktoś kto jest przedstawicielem instytucji która wymordowała 50 000 000 ludzi może pouczać innych co jest dobrem a co złem, co jest moralne, a co nie? ja jestem przeciwnikiem aborcji, ale gdy słyszę co na jej temat mówi KRK, to coś mnie bierze...

To sprzataj pod swoim dywanem, pod moim brudow nie ma

Kazdy ma swoje autorytety i swoja morlalnosc i wierzy w to, co chce.
Natomiast jak widze, ze ktos wypowiada sie kompletnie monotematycznie, a nawet do "urny wyborczej" musi przybiec z tym tematem, to swiadczy wlasnie o fobii na tym punkcie

KRK, jak kazde inne wyznanie ma prawo wypowiadac sie w takich czy innych sprawach. Jak mi z czyms nie po drodze, to po prostu to omijam i mnie nie interesuje. Jak mi zupelnie nie po drodze np. z Szariatem, to wcale nie musze go opluwac i wysmiewac przy kazdej nadarzajacej sie okazji. Tyle.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok