Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Apel do Narodu Polskiego - Norwegia

Czytali temat:
(1245 niezalogowanych)
4 Posty
Marek Kopala
(marekkopala)
Wiking
Czytajac www.polacypobudka.pl bedziecie wiedzieli jak patrzacego na Nasza Ojczyzne mozecie wybrac Prezydenta RP. Przeciez lepiej wybrac kandydata piszacego, ktorego bardzo szybko mozecie tozliczyc z jego pracy i dbalosci o Kraj i Narod, na bazie jego ksiazki. Jezeli dobrze nie wybierzemy w tych wyborach, dalej bedziemy zyli w pieknym, ale dziadowsko gospodarczo zarzadzanym Kraju. Idac na wybory, nie przejmuj sie nie widzac mojej kandydatury na liscie, wpisz KOPALA MAREK www.polacypobudka.pl, postaw wymagany krzyzyk przed nazwiskieml i wrzuc kartke do urny. Jesli beda to pojedyncze glosy, moga ich nie uznac. Natomiast jesli to beda setki czy tysiace glosow nie moga zostac nieuznane. Jesli chcecie poprawic Wasze, Waszych dzieci i wnukow zycie w tym Kraju GLOSUJCIE.Na bazie tej ksiazki mozecie mnie rozliczyc z pracy i dbalosci o Kraj i Narod. Z powazaniem i nadzieja na uaktywnienie w naprawe Kraju calego polskiego spoleczenstwa Marek Kopala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Sadzac po (prymitywnym) stylu, to chyba Samoobrona

Macie link do jego ksiazki www.polacypobudka.pl/images/stories/Wspa...odzie_obudz_sie.pdf.

Psychiatria...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Stary wstawaj - wyngiel przywieźli, wyngiel we wsi...

dzień dobry i dowidzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Stare ale jare. Moze ktos jeszcze tego nie ogladal)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
No wesoły Romek to przynajmniej wyrazistych wyborców ma

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Widziałam wprawdzie juz te filmy i inne im podobne... ale za każdym razem, kiedy je oglądam - nawet nie wiem, jak określić moje samopoczucie - MASAKRA Alternatywy 4 przejaskrawiony obraz naszej przeszłości, ale można się było pośmiać, chociażby ze wspaniałych ról naszych rodzimych gwiazd. Ale to, co wyżej... brak słów. Żeby jednak nie wyjść na antypolkę - chociażby w oczach babci gubiącej ząbki - stawię się na wybory i oddam mój cenny głos Pozdrawiam i lewych, i prawych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
Wybory, wybory...............
Z matematyczno-finansowego punktu widzenia to taki totolotek. Szansa dla skreślających kupony niewielka na wygranie.
Każdy płaci za ten kupon, chociaż nie bezpośrednio. Wygra oczywiście ten, kto dostanie więcej głosów. A kto powiedział, że ta większość jest mądrzejsza czy inteligentniejsza lub wie co lepsze ?
Ot, po prostu siła demokracji. Wygra ten, kto zamiesza lepiej większości narodu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Dam napisał:
Wybory, wybory...............
Z matematyczno-finansowego punktu widzenia to taki totolotek. Szansa dla skreślających kupony niewielka na wygranie.
Każdy płaci za ten kupon, chociaż nie bezpośrednio. Wygra oczywiście ten, kto dostanie więcej głosów. A kto powiedział, że ta większość jest mądrzejsza czy inteligentniejsza lub wie co lepsze ?
Ot, po prostu siła demokracji. Wygra ten, kto zamiesza lepiej większości narodu.

a ze narod glupi ..... to mamy to co mamy.... ale wcale nie lepsze jak sie wielu wydaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Tak mi się coś przypomniało... Dawno, dawno temu babcia mówiła w domu: nam jest źle, ale Wam (czyli jej wnukom) będzie lepiej... Niestety, nie do końca sprawdziły się jej słowa. Wprawdzie mamy szumnie okrzyknietą demokrację, pełne półki itd., ale co poza tym? Co nam - mieszkającym i zamierzającym mieszkać poza granicami naszego kochanego kraju - dał ten tzw. dobrobyt? Chyba tylko to, że możemy oficjalnie i głośno mówić, co nas boli i co nam doskwiera. Są tacy, którym się "udało" poukładać zycie na sobie wyznaczonym poziomie, ale tak było zawsze i do tego akurat demokracja nie jest potrzebna. Pozostaje tylko miec nadzieję, że jest szansa na "unormalnienie" naszej polityki Pozdrawiam cieplutko - jeszcze z Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok