marekkopala napisał:
Te komentarze do mojej wiadomosci pokazuja jak uczestnicy forum wpisujacy sie pod moja wiadomoscia traktuja pozostawiona w Kraju swoja rodzine, wlacznie z checia do lepiej gospodarzonego Kraju powrocic.Jest to tak plytkie traktowanie przyszlosci Waszej Ojczyzny z ktorej sie wywodzicie i ktora swoich rzadowcow nieudacznictwem wygnala Was z Kraju w pogoni za lepszym zyciem. Moze prosciej zamobilizujcie, sie sami, swoich bliskich i znajomych, abyscie dobrze w tych wyborach wybrali. Problemow Krajowych nie zostawiajcie sobie samym, jesli sie polskie spoleczenstwo nie zjednoczy, dalej bedziecie przyjezdzac do pieknego ale zle gospodarzonego przez rzad Kraju, poidziwiajac zycie Waszej pozostawionej w Kraju rodziny. Z powazaniem Marek Kopala
Śmiem twierdzic Panie Kopala, że komentarze forumowiczów odnoszą sie tylko do postów, które Pan zamieszcza i słów, którymi Pan nas karmi. Na jakiej podstawie wyciąga Pan wnioski, że świadczą o braku emocjonalnego podejścia do swojego kraju? Czy fakt, że forumowicze nie mają ochoty czytac Pana "wypocin" ma byc równoznaczne z tym, że nie kochaja swojej Ojczyzny? Ja podjęłam próbę zapoznania sie z Pana materiałem, no i poległam, umęczona tymi rewelacjami. Panie Kopala, tego sie po prostu nie da czytac...Czy jest Pan w stanie to zrozumiec?
Wcześniej zadałam konkretne pytania, co do wyżej zamieszczonych przez Pana postów. Odpowiedzi nie otrzymałam...
Na jakiej podstawie twierdzi Pan, że mógłby byc dobrym prezydentem? .. że tak wprost, po ludzku zapytam. A poza tym, jak Pan chce z Londynu Polsce prezydentowac?