Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nav - Norwegia

Czytali temat:
Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski Sławomir Gdula mart enty ON Tamten Kerim18 Doxy Stefan1963 Skandynaw2903@o2.pl Riggman Wladman Daniel12345 Zuza Iwan (1372 niezalogowanych)
2 Posty
Kerim18
(Kerim18)
Wiking
Mam pytanie moze mi ktos pomoze jestem na zwolnieniu lekarskim od 26 kwiwtnia do dnia disiejszego nie mam zadnych pieniedzyvza zwolnienie a soknady wysylam regularnie papiery od firmy sa w porzadku prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Riggman
(Riggman)
Wyjadacz
wypadaloby napisac lub zadzwonic do nav-u o co chodzi chyba ze chcesz czekac dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Kerim18 napisał:
Mam pytanie moze mi ktos pomoze jestem na zwolnieniu lekarskim od 26 kwiwtnia do dnia disiejszego nie mam zadnych pieniedzyvza zwolnienie a soknady wysylam regularnie papiery od firmy sa w porzadku prosze o pomoc
Pomoże Tobie. Napisz po polsku, albo norwesku. Pisz na priv jak źle zrozumiałam. Bo to co napisałeś to raczej się domyślam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Kerim18
(Kerim18)
Wiking
Ok dzieki zadwonilem w czwartek i juz sie wszystko wyjasnilo a do tego czasu nikt nic nie wiedzial i kazali czeka tlumaczac sie procedurami i czasem do 8 tygodni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(IgaGolabek)
Wiking
Jeżeli wniosek jest z kwietnia może Pan wysłać zapytanie przez Ditt-NAV czy czegoś im brakuje albo serviceklage. Jeżeli NAV ma wszystkie dokumenty, to nie ma żadnego powodu, żeby przedłużali rozpoznanie wniosku. Gdyby jednak otrzymał Pan decyzje negatywna, będzie przysługiwać Panu darmowa pomoc prawna adwokata, jeżeli spełnia Pan warunki jej otrzymania. W razie pytań proszę do mnie napisać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok