Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Cena bibułek papierosowych - Norwegia

74 Posty
Alina L.
(Alina1978)
Początkujący
Hej.
Mam pytanko czy ktoś orientuje sie ile kosztuja bibułki do papierosów i po ile są pakowane. (Rema, Rimi może Kiwi ). Bardzo proszę o w miare szybką odpowiedz.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Milijon..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
Milijon..

Dam dwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Alina L.
(Alina1978)
Początkujący
Bardzo zabawne naprawde zależy mi na tej informacji....czy nie ma tu nikogo poważnego kto udzieliłby mi odpowiedzi ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Bo to forum dla nie palących a nawet jak już ktoś pali to fajki z przemytu pewnie

Zastanawiałaś się nad pójściem do remy i zapytaniu o to? Pewnie kilka lub kilkanaście koron co najwyżej?
Czy po prostu nie wiesz jak się gilzy nazywają po norwesku?
Wujka tłumaczenie sobie odpuść bo cie wpuści w maliny z "naparstkiem"(fingerbøll)
Pozostaje chyba wycieczka do rema 1000 i zabawa w kalambury z kasjerką.

Wprowadzenie sklepów samoobsługowych to jedno z najlepszych udogodnień jakie mają ludzie na eksporcie

trzy miliony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
emilia paszek
(milus)
Wiking
czy chodzi ci o takie puste papieroski do nabijania tytoniem??jezeli tak to nazywaja sie winner tipp. pakowane po 100 albo 200szt. kosztuja ok 30 koron i trzeba prosic w kasie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Alina L.
(Alina1978)
Początkujący
Zuzu napisał:
Bo to forum dla nie palących a nawet jak już ktoś pali to fajki z przemytu pewnie

Zastanawiałaś się nad pójściem do remy i zapytaniu o to? Pewnie kilka lub kilkanaście koron co najwyżej?
Czy po prostu nie wiesz jak się gilzy nazywają po norwesku?
Wujka tłumaczenie sobie odpuść bo cie wpuści w maliny z "naparstkiem"(fingerbøll)
Pozostaje chyba wycieczka do rema 1000 i zabawa w kalambury z kasjerką.

Wprowadzenie sklepów samoobsługowych to jedno z najlepszych udogodnień jakie mają ludzie na eksporcie

trzy miliony

Jak bym mogla pojsc i sie spytac to bym poszla...teraz jestem w Polsce ja nie pale a to info dla kogos co leci tam pierwszy raz i chce wiedziec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Daniel Kwiatkowski
(solaris75)
Wiking
Gratuluję,że leci,a jak znalazł pracę,bo ja też się stara...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marcel1963
(marcel1963)
Wiking
Alina1978 napisał:
Hej.
Mam pytanko czy ktoś orientuje sie ile kosztuja bibułki do papierosów i po ile są pakowane. (Rema, Rimi może Kiwi ). Bardzo proszę o w miare szybką odpowiedz.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów

(morss.)
Stały Bywalec
marcel1963 napisał:
Alina1978 napisał:
Hej.
Pozdrawiam

nettbutikk.spar.no/varer/tobakksvarer/to...er-tip-4002604005401
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok