Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kradzież tablic rejestracyjnych - Norwegia

Czytali temat:
grzegorz g Piotrek Cz.... Piotr Glegoła (1724 niezalogowanych)
32 Posty
Nowicjusz
Czy komuś z Was się to przytrafiło ??? Wczorajszej nocy skradziono mi obie tablice rejestracyjne-norweskie. Zgłosiłam to na policję.
Tylko zawsze pozostaje nie smak po takich przykrych rzeczach.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Czesto osoby, ktorym skradziono tablice otrzymuja roznego typu rachunki np. za zle parkowanie, za rogatki, itp. Jak macie szczscie, to to tylko glupi kawal podpitej mlodziezy. W najgorzym przypadku ktos te tablice uzywa i wtedy tylko czekac na rachunki za przekroczenia,ktorych nie popelniliscie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Czasem nawet ta złośliwa młodzież takie różowe karteczki na szybach przykleja. Sam widziałem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
Czasem nawet ta złośliwa młodzież takie różowe karteczki na szybach przykleja. Sam widziałem.

noo... a mi notorycznie wklada za wycieraczke zolte tasiemki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Te zółte tasiemki to taka gra - zabawa. Trzeba z tym isc na posten dać "zaliczkę" i czekac na wygraną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(żabcia27)
Wiking
Czytam odpowiedzi od hilton i wiesz co kobieto albo ktoś Cię bardzo skrzywdził albo masz strasznie wredny charakter. Jesteś strasznie złośliwa i wredna. Nie przystoi kobiecie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
żabcia27 napisał:
Czytam odpowiedzi od hilton i wiesz co kobieto albo ktoś Cię bardzo skrzywdził albo masz strasznie wredny charakter. Jesteś strasznie złośliwa i wredna. Nie przystoi kobiecie!!!

A ty co,twój pierwszy post i od razu kogoś oczerniasz
Raczej chyba nie wszystkie jej wypowiedzi czytalaś Ty to dopiero wredna jesteś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
żabcia27 napisał:

Chcesz poznac jaka jestem wredna??
Masz teraz prawdziwy dylemat , no to jak twoja diagnoza? Skrzywdził mnie ktos, czy mam wredny charakter??

ODPIERDOL SIE ODE MNIE CIEMNIAKU, tobie nie mam wiecej nic do powiedzenia, ha det bra!

Niech nikt nie próbuje usuwac mojego posta, a jak juz ktos ma taki zamiar, to prosze tez usunąć to, czym spuściła sie żabcia27, bo śmierdzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Kolejne wejście przez ścianę na forum . Witam nowicjusza. Ech, żabcia27...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Brawo Hilton Czekalam na coś równie poetyckiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok