Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szukam mechanika - Norwegia

Czytali temat:
Grzes malinowski Jan Maryjan z s Wieslaw Ozog Kasia K Magdalen@ JanaS Przemek P Łukasz Ch JureQ Maciej Koczwarski (982 niezalogowanych)
23 Posty
Przemek P
(pimpammm)
Wiking
Witam, szukam mechanika najlepiej byłoby z okolic Hamar, Elverum, ale jeśli nawet ktoś o okolic Oslo się znajdzie to też dobrze. Potrzebuję wymienić w moim audi A4 b8 kompletne sprzęgło (części już do mnie idą), jeden specjalista mnie wystawił i teraz jestem zmuszony szukać. Zależy mi na rzetelności i uczciwości. Zainteresowanych proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
JureQ
(JureQ)
Wiking
Witam.
Jesli temat jest aktualny moglibysmy porozmawiac na temat wymiany Twojego sprzegla. Pracuje w okolicy Sandviki jesli Ci to odpowiada i sobota to dla mnie najlepszy dzien.
Oczywiscie jestem mechanikiem pracujacym w serwisie i wymiana nie stanowi problemu

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Przemek P
(pimpammm)
Wiking
Witam. Odezwałem się na priv. Oczywiście jestem zainteresowany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
pimpammm napisał:
Witam, szukam mechanika najlepiej byłoby z okolic Hamar, Elverum, ale jeśli nawet ktoś o okolic Oslo się znajdzie to też dobrze. Potrzebuję wymienić w moim audi A4 b8 kompletne sprzęgło (części już do mnie idą), jeden specjalista mnie wystawił i teraz jestem zmuszony szukać. Zależy mi na rzetelności i uczciwości. Zainteresowanych proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

W razie potrzeby tutaj znajdziesz kontakty: www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/motoryzacja/warsztaty
Zgłoś wpis
23 Posty
Przemek P
(pimpammm)
Wiking
Patrzyłem już, nie znalazłem nic co by mnie zainteresowało dlatego na własną rękę tu szukam. Ale dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok