Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wspolne bieganie,sport,sporty walki-spotkajmy sie!! - Norwegia

Czytali temat:
Przemyslaw Kapron Maciej xXx Majki Majcher ANDRZEJ ZYGLEWICZ K MN boj fra oszlo Michał Konrad Ole_Nordmann dark70 Zalewski marekq michu10 (561 niezalogowanych)
50 Postów
dark70 Zalewski
(dark70)
Nowicjusz
Zaprasza do kontaktu osoby systematycznie oprawiające sport,bieganie,sporty walki,siłownia. Lepiej trenować i motywować się razem niż samemu..zapraszam do kontaktu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
dark70 Zalewski
(dark70)
Nowicjusz
Przepraszam za literówkę w słowie spotkajmy!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
dark70 Zalewski
(dark70)
Nowicjusz
Tak wlasnie mysalem ze jak napisze o czyms w kwestii spotrtu to bedzie cisza w eterze....ale jakbym napuisal ze mam kiepy do spzredania albio piwo w zgrzewkach to las rak bylby u gory....dnoo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...wyrzuć z posta ,,sporty walki,,
...,,siłke,, możesz ewentualnie zostawić...
...a gwarantuje ci ,że ktoś rozsądny sie odezwie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
dark70 Zalewski
(dark70)
Nowicjusz
nic nie bede wyrzucal..kolesiu..ty sport uprawiasz rozmawiajac o nim na forum a ja na sali treningowej..wyczuwasz mam nadzieje subtelna roznice??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
dark70 napisał:
Tak wlasnie mysalem ze jak napisze o czyms w kwestii spotrtu to bedzie cisza w eterze....ale jakbym napuisal ze mam kiepy do spzredania albio piwo w zgrzewkach to las rak bylby u gory....dnoo
Idz na ryby i naucz sie cierpliwosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
dark70 Zalewski
(dark70)
Nowicjusz
stzrel sobie piwko chlorku budowlany i nie wlaz w dyskusje o tym co cie nigdy nie dotyczylio..czyli o aktywnosci fizycznej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
dark70 Zalewski
(dark70)
Nowicjusz
Chuck Noris zbieracz butelek z Oslo..szczescie ze sa tu skupomaty bo chlopaczyna byz glodu padl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
dark70 napisał:
stzrel sobie piwko chlorku budowlany i nie wlaz w dyskusje o tym co cie nigdy nie dotyczylio..czyli o aktywnosci fizycznej.
Aktywnosc fizyczna jak najbardziej, ale nigdy z kims takim jak Ty w miejscach publicznych. Steryd w glowce pomieszal delikatnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
dark70 napisał:
nic nie bede wyrzucal..kolesiu..ty sport uprawiasz rozmawiajac o nim na forum a ja na sali treningowej..wyczuwasz mam nadzieje subtelna roznice??

...wystarczyła tylko mała uszczypliwość z mojej strony a...
...pokazałeś swoje prawdziwe oblicze...
...wątpie,żeby ktos normalny wybrał się z tobą gdzieś,nawet... do REMA1000...
..po kiełki soji...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok