BiZi napisał: Hilton napisał: BiZi napisał: Hilton napisał: Mikael,ja tez wiec jak cos to mozemy to zrobic w e-stylu Nie jestem jakaś najpiękniesza, ale sztuczki znam
wiesz co..o sztuczkach nic nie mowilas ostatnio przy bigosie
Powiem dopiero wtedy, jak mi pokazesz ten importowany dywan z Włoch (ów) na klacie
Hilton napisał: giovi2 napisał: Hilton napisał: Nie jestem jakaś najpiękniesza, ale sztuczki znam
Fikasz????Piernę i znikasz
O takie sztuczki chodziło?
Kurde Giovi Chłopa mi płoszysz A chciałam sie na real umówić Dałabys pożyć, ten wibrator id ciebie to juz sie zatarł i nawet nowa bateria nie pomaga.
Bo jak Ci go dawałam to on już był trochę sfatygowany,ale obiecuję że na urodziny sprezentuję Ci nówkę
Może jakoś wytrzymasz do maja ,a jak nie to zawsze możesz zadzwonic po mnie
psculkas napisał: Hilton napisał: Sethur napisał: Tak Hilton... haha... e-orgia... a moja uprzaz dalej pusta...
Przyjedź po mnie przed tym grillem 2 kwietnia zbocze co sie da zrobic
hehe a Hilton, tylko o zboczkach mysli
Tak sie wlasnie zastanawialem czy przeczytalem to co przeczytalem haha... i co .. moze jeszcze sufit przyniesc??
Na grillu jest juz calkiem ciekawy wielozboczek... lista wstale w fazie rozwojowej szczegoly w dziale o grillu
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.