Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

scaffolding in norway - Norwegia

Czytali temat:
Dariusz Jedrzejewski Mirek M Mr. Kamil luki luk Art11 RobTom Damian366 (3900 niezalogowanych)
4 Posty
jaroslaw lubawski
(jerrys72)
Wiking
witam

krotkie pytanie - pracuje ktos jako scaffolder w norwegii (stillas chyba tak sie to pisze ).mieszskam w uk od 7 lat...moze czas na zmiane..interesuje mnie sekcja off shore. bede zobowiazany jezeli ktos udzieli mi info. pozdr norwegow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
jerrys72 napisał:
witam

krotkie pytanie - pracuje ktos jako scaffolder w norwegii (stillas chyba tak sie to pisze ).mieszskam w uk od 7 lat...moze czas na zmiane..interesuje mnie sekcja off shore. bede zobowiazany jezeli ktos udzieli mi info. pozdr norwegow.

Duzo zalezy od twoich skills i references.. jaki masz experience i czy dobrze wladasz language'm? (norwegian ofkors)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Jesli chodzi o rusztowania, jest tu wiele firm ktore sie tym zajmuja..np.ThyssenKrupp,Bautas..sprobuj wyslac do nich cv bo sezon juz sie rozpoczyna..a noz widelec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
jaroslaw lubawski
(jerrys72)
Wiking
dzieki za info.pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Jesli chodzi Ci tylko i wylacznie o prace offshore to bedziesz rowniez potrzebowal norweski kurs 'offshorowy' bez tego na platforme nie polecisz. Kurs trwa 3-4 dni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
jaroslaw lubawski
(jerrys72)
Wiking
dzieki za odpowiedz..mam BOSIET na uk czesc morza polnocnego..rozszerzenie go to tylko dwa dni ....czy konioecznie musze poslugiwac sie jezykiem norweskim? angielski nie wystarczy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Angielski wystarczy, tylko moze zajac wiecej czasu szukanie pracy. Proponuje Ci poskladac CV przez internet do np.
Q-Star ( duska firma, wysyla ludzi offshore ), BIS Industrier, OrangeOffshore, Nomaco i wiecej mi nie przychodzi do glowy na ta chwile...

Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
jaroslaw lubawski
(jerrys72)
Wiking
dzieki za info.pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj