Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Jak Najlepiej dojechać z Krakowa do Oslo osobówką - Norwegia

7 Postów
Przemysław Chlebda
(Przemyslw2)
Wiking
Witam wybieram się osobówką z krakowa do oslo pod koniec czerwca. Jaką trase polecacie pierwszy raz samochodem do oslo dodam ? Dzięki za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Przemyslw2 napisał:
Witam wybieram się osobówką z krakowa do oslo pod koniec czerwca. Jaką trase polecacie pierwszy raz samochodem do oslo dodam ? Dzięki za pomoc
Hei.
Wszystkie trasy są podobne nawet w wydatkach.
Jedne monotonne, inne widokowe, zależy co kto lubi.
Zależy ile masz czasu na dojazd, oraz ile możesz wydać na ten dojazd.
Pamiętaj, by mieć aktywną kartę bankomatową na Europę.
Nie wszędzie można będzie płacić gotówką.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
berys
(berys)
Wiking
ganbriel zlodziej i damski bokser a do tego jeszcze klamca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Przemysław Chlebda
(Przemyslw2)
Wiking
Interesuje mnie Najtańsza i Najszybsza i jak to się ma w kosztach ? Wielkie dzięki za pomoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Przemyslw2 napisał:
Interesuje mnie Najtańsza i Najszybsza i jak to się ma w kosztach ? Wielkie dzięki za pomoc
-------
Wpisz w Navi "Baltyk", jak zobaczysz duuzo wody to przepraw sie przezen jakos, potem bier kierunek w gore bo tam i tak tylko jeden gosciniec prowadzi. Jak zacznie cie mijac stado aut Tesla tzn. ze jestes w Norwegii. A jak wjedziesz do miasta majac wrazenie, ze jestes w Mogadiszu to.... wlasnie Oslo. Proste!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
ysztad kierunek getebork i dalej prosto na oslo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
elizamal napisał:
ysztad kierunek getebork i dalej prosto na oslo ja jadę 10 do11 godz trafikiem o 270 km dalej koszt okolo400 paliwo +bramki szwecja okolo 40 kor + norwegia ja mam 2 tuneleto jest 150 nok +polskie bramki 85 zł polska paliwo i dojazd do promu swinoujsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
ligalegend
(ligalegend)
Nowicjusz
Jest prom 30 minutowy z Niemiec do Danii, normalnie sie wjezdza jak na autostrade.30 min i jest sie w Danii , pozniej mosty i Szwecja i reszte juz wiesz. Ja tak jechalem i dosyc szybko caly czas autostrada sie tnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok