Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5440 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
To moze umówimy sie tak, ze ja będę za każdym razem wstrzymywała własne emocje Dobrze mi to zrobi. Nie znaczy to, ze bede taka do rany przyłóż, raczej zastosuje sie do tego milczenia, co złotem jest A Dino jakimś łaskawszym okiem na mnie spojrzy wtedy... może...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Ze sie wtrace... sugestia dla obydwojga ; Przeczytajcie jeszcze raz ta polemike kazdorazowo zastepujac slowo *ignorowac*... slowem *integrowac*... Nie wiem co sie stalo.. tak to przeczytalem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
To moze umówimy sie tak, ze ja będę za każdym razem wstrzymywała własne emocje Dobrze mi to zrobi. Nie znaczy to, ze bede taka do rany przyłóż, raczej zastosuje sie do tego milczenia, co złotem jest A Dino jakimś łaskawszym okiem na mnie spojrzy wtedy... może...?

...może.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Sethur napisał:
Ze sie wtrace... sugestia dla obydwojga ; Przeczytajcie jeszcze raz ta polemike kazdorazowo zastepujac slowo *ignorowac*... slowem *integrowac*... Nie wiem co sie stalo.. tak to przeczytalem

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok