Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5449 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
bla bla bla jeszcze bedziecie chcieli Hilton a ja wam wtedy nie pomoge i nic nie poprawię !!!!

moge byc synonimem ewentualnie encyklopedii, a tu prosze.... Dino tak mnie obraził...poniżył do miana powodu edycji...

Jak fajnie, od kiedy? Przestaniesz poprawiać innych i zaczniesz od...? Obraził, może lepiej ignorować Cię, zamiast pisać prawdę? Milsze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Myślę, ze ignorancja będzie lepszym wyjściem w tym przypadku. Właściwie, to nie wiem, czy jeszcze myślę..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Właściwie, to nie wiem, czy jeszcze myślę..

To widać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Myślę, ze ignorancja będzie lepszym wyjściem w tym przypadku.

Ignorowanie wydaje się atrakcyjne, mogę sobie nabić troche postów, odpowiadając na Twoje posty skierowane do mnie, lub komentujące moje wypowiedzi, choćby czymś takim:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie mam nic przeciw temu, jeżeli to poprawi twoje samopoczucie, to bardzo proszę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Nie mam nic przeciw temu, jeżeli to poprawi twoje samopoczucie, to bardzo proszę

Najpierw musiałoby się pogorszyć. Skoro się zgadzasz, to ustalmy chwilę rozpoczęcia ignorowania. Twoja propozycja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Od dnia moich imienin, moze być? Ustalmy tez moze czas zakończenia, bo nie wiadomo czy nam obojgu ta sytuacja bedzie pasowała.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Od dnia moich imienin, moze być? Ustalmy tez moze czas zakończenia, bo nie wiadomo czy nam obojgu ta sytuacja bedzie pasowała.

Może być, zakończymy w dniu moich imienin .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Moję są 25 marca, a jaką date spośród tylu dostepnych wybierzemy dla twoich? Moze 30 marca?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Moję są 25 marca, a jaką date spośród tylu dostepnych wybierzemy dla twoich? Moze 30 marca?

Moje są typowo, 29 czerwca. Trochę długo ;(.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok