Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1121 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
cyganko za te słowa i odwagę ducha dostajesz oklaska i przez weekend jakiś wiersz napiszę do twojego kącika poezji
..........mam nadzieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
ZimnyDrań napisał:
Kochany Grzes203 wszystkie trzy punkty pytanie spełniło.
Równie dobrze można napisać HGW.
Comożę oznaczać Hanna Grokiewicz Walc.

Mam nadzieję że "kochany" w Twoim przypadku to tylko sarkazm.
Wiem że czasem bardzo ciężko pomyśleć aby wpisać w google "loty PPGG" aby dowiedzieć się co to, dlatego was rozgrzeszam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Grzes203 To tylko sarkazm.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Grzes203 ma racje...

nie chodzi tu o wskazywanie, kto zasmieca a kto nie... byc moze on rozpisywal sie gdzies wczesniej nie na temat, byc moze i ja kiedys to robilem... ale chodzi o to,ze dzieje sie to niemalze notorycznie... i tak naprawde sami sobie szkodzimy, bo coraz ciezej jest uzyskac jakas konkretna odpowiedz bez przekopywania sie przez dany watek w poszukiwaniu tej wlasnie perelki ...
dzial dyskusja ogolna czy jakikolwiek inny, nie jest jednym wielkim czatem... sam zas czat jest dostepny na portalu, mozna sobie smialo tam pogadac o wszystkim i niczym z wieloma naraz lub tylko jednym rozmowca...

poza tym, jak dzis bodajze zauwazyl gabriel, przybywa nam coraz wiecej nowych uzytkownikow... oni sa nowi, z tych "nie zasmiecajacych wczesniej" ... i czesto gesto dostaja zamiast tematycznych postow w watku zalozonym przez siebie, kilka lub kilkanascie stron gdzie kilkoro starych uzytkownikow zrobilo sobie czat ... mozna sie zniechecic...

nie odbierajcie post grzes203 jako indywidualna reprymende... ale jako apel jednego z nas,uzytkownikow, aby zachowac troche rozsadku i umiaru ... pilnujmy troszke bardziej sami siebie, aby to forum bylo dla nas naprawde uzyteczne...

grzes203 ma racje panowie i panie, nie ma czego tu wysmiewac, za to fajnie jest czasem umiec te racje komus przyznac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
ulv72 Chciałem zauważyć że dziś dodałem nowy temat TU MOŻNA NARZEKAĆ.
Również jeżeli ktoś pyta niech to robi ze zrozumieniem tego pytania. To Tyle
Może bana nie dostane....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ZimnyDrań napisał:
ulv72 Chciałem zauważyć że dziś dodałem nowy temat TU MOŻNA NARZEKAĆ.
Również jeżeli ktoś pyta niech to robi ze zrozumieniem tego pytania. To Tyle
Może bana nie dostane....

chyba zartujesz z tym banem jesli odnosisz go do tego co napisales...
wiec moze zazartuje tak :

na bana to sobie trzeba zasluzyc

a ja chcialbym aby takich uzytkownikow bylo wsrod nas jak najmniej albo wcale...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Pewnie że żartuje a teraz ide sobie ponażekac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Grzes203 napisał:
ZimnyDrań napisał:
Kochany Grzes203 wszystkie trzy punkty pytanie spełniło.
Równie dobrze można napisać HGW.
Comożę oznaczać Hanna Grokiewicz Walc.

Mam nadzieję że "kochany" w Twoim przypadku to tylko sarkazm.
Wiem że czasem bardzo ciężko pomyśleć aby wpisać w google "loty PPGG" aby dowiedzieć się co to, dlatego was rozgrzeszam.

A ja mam nadzieję, iż drugi człon nazwiska pani Hanny napisany w ten sposób to sarkazm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Hilton nie to nie sarkazm, to błąd w pisowni. Nie chciało mi się sprawdzać ale sens mojej wypowiedzi dążył do czegoś innego. Masz oklaska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok