Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Małysz na Holmenkollen.kiedy? - Norwegia

Czytali temat:
(1198 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
ktos wie kiedy dokładnie i czy są jakieś bilety?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
14.03.2010r ma skakac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tek)
Wiking
Na zakoczenie sprzedazy w dniu dzisiejszym ,sprzedane było ponad 25000 biletów.(w radiu mówili) Więc proponuję użyć komunikację szynową i udać się bez biletu w stronę Holmenkollen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Yzia, na stronie głównej jest artykuł o jutrzejszych skokach i tam jest link do biletów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Hallo , hallo..... doleciałam, jestem już w Oslo i coraz bliżej skoczni , a jak ja już tam będę , to Małyszek ma pierwsze miejsce gwarantowane!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
cyganka napisał:
Hallo , hallo..... doleciałam, jestem już w Oslo i coraz bliżej skoczni , a jak ja już tam będę , to Małyszek ma pierwsze miejsce gwarantowane!!!!!!!!!!!!!! Jakoś nie bardzo te TWOJE wróżby się Tobie sprawdzają ...
Niemniej tak bywa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
gabriel napisał:
cyganka napisał:
Hallo , hallo..... doleciałam, jestem już w Oslo i coraz bliżej skoczni , a jak ja już tam będę , to Małyszek ma pierwsze miejsce gwarantowane!!!!!!!!!!!!!! Jakoś nie bardzo te TWOJE wróżby się Tobie sprawdzają ...
Niemniej tak bywa...

Gabriel ,nie wróżby ale wiara, wiara i jeszcze raz wiara czyni cuda , zobaczysz jutro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Sławomir Ch
(icegrub)
Wiking
Skoki były naprawdę wspaniałe,a dla Wszystkich fotografie z dzisiejszych skoków mojego autorstwa.
1.
2.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
icegrub napisał:
Skoki były naprawdę wspaniałe,a dla Wszystkich fotografia z dzisiejszych skoków mojego autorstwa.

a czy ten z wąsikiem to Małysz ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Sławomir Ch
(icegrub)
Wiking
Tak to ja Panie Darku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj