Na zakoczenie sprzedazy w dniu dzisiejszym ,sprzedane było ponad 25000 biletów.(w radiu mówili) Więc proponuję użyć komunikację szynową i udać się bez biletu w stronę Holmenkollen.
Hallo , hallo..... doleciałam, jestem już w Oslo i coraz bliżej skoczni , a jak ja już tam będę , to Małyszek ma pierwsze miejsce gwarantowane!!!!!!!!!!!!!!
cyganka napisał: Hallo , hallo..... doleciałam, jestem już w Oslo i coraz bliżej skoczni , a jak ja już tam będę , to Małyszek ma pierwsze miejsce gwarantowane!!!!!!!!!!!!!! Jakoś nie bardzo te TWOJE wróżby się Tobie sprawdzają ...
Niemniej tak bywa...
gabriel napisał: cyganka napisał: Hallo , hallo..... doleciałam, jestem już w Oslo i coraz bliżej skoczni , a jak ja już tam będę , to Małyszek ma pierwsze miejsce gwarantowane!!!!!!!!!!!!!! Jakoś nie bardzo te TWOJE wróżby się Tobie sprawdzają ...
Niemniej tak bywa...
Gabriel ,nie wróżby ale wiara, wiara i jeszcze raz wiara czyni cuda , zobaczysz jutro
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.