Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1197 niezalogowanych)
1 Post

(bumell)
Wiking
blabla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Nie nie udało się mi wkleić moich zdjęć ,mają za dużą rozdzielczość.He he.Nie chcę mi sie tego przerabiać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
bumell napisał:
Nie zle icegrub.
Napisz prywatnie do mnie proszę.
Canon?,Nkon?,model,obiektyw,na jakiej migawce?jak daleko stałeś?na automacie?seria zdjęć.
Jeśli już tak szybko wgrałeś te zdjęcia,to pewnie z cyfrowej lustrzanki.Jaka rozdzielczość.
Pytam z ciekawości dla siebie.Bo szukam teraz odpowiedniego aparatu dla siebie.

bumell... polecam canona, nie bede rozpisywal sie nad zaletami/wadami...rzecz gustu rowniez i kazdy ma swoje wymagania, na pewne rzeczy zwraca wieksza uwage na inne mniejsza... mialem kilka roznych modeli i roznych firm - aparatow juz w uzytkowaniu i niezmiennie twierdze, ze jak dla
fotografa-amatora lub przynajmniej nie-zaawansowanego specjalisty - stosunek jakosc/cena - wychodzi zawsze na canona jak dla mnie
najlepiej

polecam na ta chwile :

EOS 450 - jesli uda ci sie trafic na promocje do ceny 4000 kr, bo kolejne sklepy wysprzedaja te modele
lub
EOS 500 - ten model szybciej kupisz w dobrej cenie w necie na dzien dzisiejszy niz w sklepie typu expert,elkjøp,lefdal itp.
sprobuj no. na www.multicom.no ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Sławomir Ch
(icegrub)
Wiking
ulv72 Ma rację Canon to jeden z najlepszych aparatów w tej chwili, oczywiście Nikon też bardzo dobry potem kwestia szkieł jakie kto potrzebuje. Ja osobiście nie kupił bym body z rodzaju 450-500d to jest aparat robiony typowo dla amatorów, mała szybkość migawki, wszystko na nie. Dziś warto zainwestować w np: 40d cena dość niska a aparat bardzo dobry 6.5 kl/s.
Ja używam Canon 1ds, na skoczni miałem 70-200 f2.8 byłem niedaleko Małysza zdjęcia robione na ogniskowej 200mm, przesłona f3.2, ISO 100, One Shot w zależności od odległości, na kropie np Canon 40d miałbyś na końcu 320mm.
Bumell Jeśli chcesz się czegoś jeszcze więcej dowiedzieć napisz na PW.
Dla wszystkich fanów Adama Małysza reszta fotografii
Zakaz kopiowania fot bez moje zgody!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
moze nadmienie dla jasnosci mego wczesniejszego wpisu - ja jestem amatorem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Sławomir Ch
(icegrub)
Wiking
Jeszcze nie dawno skocznia była tak ładnie podświetlona w nocy, a teraz już nie ale niema co się martwić na mojej fotografii można oglądać podświetloną skocznię co dziennie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok