Sierko napisał: Oddam konia w dobre ręce wraz z telewizorem z widokiem na fiord- w prezencie woda w proszku niech strace..dorzucę dżwi do lasu
i oto chodzi stary i oto chodzi .....
ja dorzuce, zapalki do ognia , wyscigowego konia..na biegunach, wierna towarzyszke zycia z gumy o dziwnym grymasie twarzy przypominajacym " O " hiehiehie
no no Hilti, te z IKEI nie sa zbyt wygodne,
wiem bo sam mam taka.i gosci na niej ukladam , i tyle ich widze.
powiedz szczerze po co ci ta, akurat ta sofa z ikei?
Hilton napisał: Sierko napisał: szkoda że żle się wysypiasz ...
Wrecz przeciwnie, wysypiam sie wspaniale. Nie rozumiem skąd co przyszło do głowy, ze jest inaczej???
to podaj recepte , bo ja nie mogę zasnąć . potrzebuje coś na dobranoc
BiZi napisał: Sierko napisał: Oddam konia w dobre ręce wraz z telewizorem z widokiem na fiord- w prezencie woda w proszku niech strace..dorzucę dżwi do lasu
ja dorzuce, zapalki do ognia , wyscigowego konia..na biegunach, wierna towarzyszke zycia z gumy o dziwnym grymasie twarzy przypominajacym " O " hiehiehie
Tylko konkurencji mi nie przyprowadzaj :d
Zatrudnimy kierowcę kat C od pon-piątku start 6 i około 10 h dziennie +/- jazda na w okolicy Oslo , drammen , Załadunek zaczyna się codziennie w tym samym miejscu na Vinterbro.
Miejsce pracy:Vinterbro , Dramen , Oslo
Opis stanowiska:Praca zaczyna się codziennie od poniedziałku do piątku. ...
Wymagania:-Prawo jazdy kat C
-Karta kierowcy -kod 95
Język ...
Oferujemy:Pomóc w znalezieniu zakwaterowania i wyrobieniu stosownych ...
Dodatkowy tekst / wymagane klauzule:PROSIMY O KONTAKT POD NR TELEFONU +4740590001 lub ...
Hilton napisał:
[quote]BiZi napisał: Sierko napisał: Oddam konia w dobre ręce wraz z telewizorem z widokiem na fiord- w prezencie woda w proszku niech strace..dorzucę dżwi do lasu
Tylko konkurencji mi nie przyprowadzaj :d [/q
spokojnie, spokojnie, juz dawno uszlo z niej.............powietrze hehehehhe
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.