Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
optymysta napisał:
bojfrauszlo napisał:
okres probny, umowa z wlascicielami)

Naiwnosc twoja i przyzwolenie na takie praktyki jest zalosna.
Praca na czarno ! na tym polega glownie ten przekret

Potrafisz czytac ze zrozumieniem? Na potrzeby twoich problemow z wyobraznia poczynilismy pewne zalozenia. Wiec raz jeszcze. Wneszystko jest legalne i strony sa poinformowa.
Czy teraz oswiecisz mnie o moralnych przesankach, ktore ow handel demonizuja i stawiaja w zlum swietle?

A twoje wynaturzenia o moiej naiwnosci pomine. Nie masz pojecia jak taki trade wygladal 20 czy 15 lat temy. Zapewniam cie, ze obecnie jest on bardziej cywilizowany.

Wiec raz jeszcze - powsciagnij ocene mojej osoby i odpowiedz na waskie pytanie

Odwracasz kota ogonem i stawiasz oszustow w lepszym swietle.Dlaczego?
Zapytam wprost.
Czy Ty albo ktos z twojego otoczenie robil juz takie przekrety oczywiscie na wymienionych przez ciebie warunkach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
bojfrauszlo napisał:
optymysta napisał:
bojfrauszlo napisał:
okres probny, umowa z wlascicielami)

Naiwnosc twoja i przyzwolenie na takie praktyki jest zalosna.
Praca na czarno ! na tym polega glownie ten przekret

Potrafisz czytac ze zrozumieniem? Na potrzeby twoich problemow z wyobraznia poczynilismy pewne zalozenia. Wiec raz jeszcze. Wneszystko jest legalne i strony sa poinformowa.
Czy teraz oswiecisz mnie o moralnych przesankach, ktore ow handel demonizuja i stawiaja w zlum swietle?

A twoje wynaturzenia o moiej naiwnosci pomine. Nie masz pojecia jak taki trade wygladal 20 czy 15 lat temy. Zapewniam cie, ze obecnie jest on bardziej cywilizowany.

Wiec raz jeszcze - powsciagnij ocene mojej osoby i odpowiedz na waskie pytanie

Odwracasz kota ogonem i stawiasz oszustow w lepszym swietle.Dlaczego?
Zapytam wprost.
Czy Ty albo ktos z twojego otoczenie robil juz takie przekrety oczywiscie na wymienionych przez ciebie warunkach?

Widze myslenie iscie prawicowe. heheh. Masz problemy ze zrozumieniem slowa pisanego.
I to ty odwracasz kota ogonem i unikasz odpowiedzi.
Wiec raz jeszcze - zgodnie z zasada onus probandii ciezar dowodu spoczywa na tobie.
Ty zaczales ten temat, napisales, czy nalezy skladac zyczenia osobom handlujacym praca.

Ostatni raz zatem. Postaraj sie usunac szum w swoich postach i odniesc sie do tematu przy zalozeniu, ze nikt nikogo nie wykorzystuje i wszystko jest legalne. Nie interesuje mnie stan faktyczny, jaki procen tych ofert jest legalny a jaki nie. NIE TO JEST PRZEDMIOTEM SPORU!
Potrafisz to pojac i odpowiedziec na pytanie, co jest w tym nagannego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Postaraj sie usunac szum w swoich postach i odniesc sie do tematu przy zalozeniu, ze nikt nikogo nie wykorzystuje i wszystko jest legalne.

Zalozyl ,ze nikt nikogo nie oszukuje i wszystko jest legalne.
I badz tu madry czlowieku i udowodnij cos oszolomowi
Co za pokrecona psychika ,czyzby potencjalny wyborca Korwina-Miki(to od tej slynnej myszy)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
bojfrauszlo napisał:
Postaraj sie usunac szum w swoich postach i odniesc sie do tematu przy zalozeniu, ze nikt nikogo nie wykorzystuje i wszystko jest legalne.

Zalozyl ,ze nikt nikogo nie oszukuje i wszystko jest legalne.
I badz tu madry czlowieku i udowodnij cos oszolomowi
Co za pokrecona psychika ,czyzby potencjalny wyborca Korwina-Miki(to od tej slynnej myszy)

Widze, ze lubisz ad personam, wiec tak tez cie potraktuje. Wykazalem sie duza cierpliwoscia w tlumaczeniu durniowi, by odpowiedzial na zarzut. Mialem w zanadrzu wytlumaczyc ci na podstawie tezy o rozdziale faktow i wartosci, ale widze, ze jestes prosty jak budowa cepa.
Albo jestes tak glupi, ze nie rozumiesz co jest przedmiotem sporu, albo wiesz, ze sie wyglupiles i na mode socjalistyczna probujesz trwac przy wlasnych przekonaniach nie potrafiac ich uzasadnic.

Pozostan we wlasnym swiecie zerojedynkowym, gdzie istnieje tylko twoja "logika"
Gdy bede chcial popisac o oraniu pola to z pewnoscia sie zglosze do durnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Moja profesja analityka treści podpowiada mi, że optymys i boj fra oszlo...to ta sama osoba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak

Zadasz odp. samemu nie odpowiadajac,hmmm
Powtarzam pytanie .Czy ktos z twojego otoczenia oszukiwal juz rodakow?
Ps.
Uwazaj,zebys sasiadowi nie zaoral miedzy na 2 palce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Cortez1 napisał:
Moja profesja analityka treści podpowiada mi, że optymys i boj fra oszlo...to ta sama osoba.

To chujowy z ciebie analytyk, skoro nie widzisz dystansu jaki nas dzieli.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
bojfrauszlo napisał:

Zadasz odp. samemu nie odpowiadajac,hmmm
Powtarzam pytanie .Czy ktos z twojego otoczenia oszukiwal juz rodakow?
Ps.
Uwazaj,zebys sasiadowi nie zaoral miedzy na 2 palce

Juz ci durniu napisalem paremie prawnicza onus probandi - obowiazek udowodnienia prezentowanej tezy spoczywa na tobie. A ty nie odpowiedziales a chcesz by ja to zrobil na temat, ktory nie byl przedmiotem sporu. W ten sposob spor mozna redukowac do absurdu, ale z kim i o czym ja dyskutuje. Wroc tam do swoich na wies i z nimi pod sklepem porozmawiaj. Ja nie mam woli i przyjemnosci z ciemniakiem dywagowac o sztucznie tworzonym problemie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
optymysta napisał:
Cortez1 napisał:

To chujowy z ciebie analytyk, skoro nie widzisz dystansu jaki nas dzieli.

-------
Dzieli mnie przede wszystkim z Tobą - " chuju".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Daniel Tomaszuk
(undermine)
Nowicjusz
ale pierdolenie....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok