optymysta napisał:
bojfrauszlo napisał:
okres probny, umowa z wlascicielami)
Naiwnosc twoja i przyzwolenie na takie praktyki jest zalosna.
Praca na czarno ! na tym polega glownie ten przekret
Potrafisz czytac ze zrozumieniem? Na potrzeby twoich problemow z wyobraznia poczynilismy pewne zalozenia. Wiec raz jeszcze. Wneszystko jest legalne i strony sa poinformowa.
Czy teraz oswiecisz mnie o moralnych przesankach, ktore ow handel demonizuja i stawiaja w zlum swietle?
A twoje wynaturzenia o moiej naiwnosci pomine. Nie masz pojecia jak taki trade wygladal 20 czy 15 lat temy. Zapewniam cie, ze obecnie jest on bardziej cywilizowany.
Wiec raz jeszcze - powsciagnij ocene mojej osoby i odpowiedz na waskie pytanie
Odwracasz kota ogonem i stawiasz oszustow w lepszym swietle.Dlaczego?
Zapytam wprost.
Czy Ty albo ktos z twojego otoczenie robil juz takie przekrety oczywiscie na wymienionych przez ciebie warunkach?
bojfrauszlo napisał:
okres probny, umowa z wlascicielami)

Naiwnosc twoja i przyzwolenie na takie praktyki jest zalosna.
Praca na czarno ! na tym polega glownie ten przekret
Potrafisz czytac ze zrozumieniem? Na potrzeby twoich problemow z wyobraznia poczynilismy pewne zalozenia. Wiec raz jeszcze. Wneszystko jest legalne i strony sa poinformowa.
Czy teraz oswiecisz mnie o moralnych przesankach, ktore ow handel demonizuja i stawiaja w zlum swietle?
A twoje wynaturzenia o moiej naiwnosci pomine. Nie masz pojecia jak taki trade wygladal 20 czy 15 lat temy. Zapewniam cie, ze obecnie jest on bardziej cywilizowany.
Wiec raz jeszcze - powsciagnij ocene mojej osoby i odpowiedz na waskie pytanie
Odwracasz kota ogonem i stawiasz oszustow w lepszym swietle.Dlaczego?
Zapytam wprost.
Czy Ty albo ktos z twojego otoczenie robil juz takie przekrety oczywiscie na wymienionych przez ciebie warunkach?