Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zapytanie o komunikację między lotniskami - Norwegia

Czytali temat:
JANUSZ DRABIK Jan Maryjan Andrzej Nurzyński luka black hei!sandokan HeartB bebel (304 niezalogowanych)
10 Postów
Wiking
czesć wszystkim, ja chcę zapytać, kto z Was się orientuje jakim środkiem lokomocji najlepiej i najtaniej sie dostać z lotniska Torp na Gardemoen, oraz z Rygge na Gardemoen. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

()
Wyjadacz
andnur napisał:
czesć wszystkim, ja chcę zapytać, kto z Was się orientuje jakim środkiem lokomocji najlepiej i najtaniej sie dostać z lotniska Torp na Gardemoen, oraz z Rygge na Gardemoen. pozdrawiamNajtaniej i najbezpieczniej z tych lotnisk, na to konkretne, to tylko koleją państwową, odwrotnie zresztą też.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
bebel
(bebel)
Nowicjusz
Ryszard Ryskowski
(Remigrant) gabriel grzyb drozd napisał:

andnur napisał:
czesć wszystkim, ja chcę zapytać, kto z Was się orientuje jakim środkiem lokomocji najlepiej i najtaniej sie dostać z lotniska Torp na Gardemoen, oraz z Rygge na Gardemoen. pozdrawiamNajtaniej i najbezpieczniej z tych lotnisk, na to konkretne, to tylko koleją państwową, odwrotnie zresztą też.

do budy konfidencier gabriel zlodziej i damski bokser w dupie byl gowno czuje

a sie mundruje scierwo
mozesz kablowac dalej i tak codziennie otwieram nowe konto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok