Ja zamiawialem przez internet. Po 3 dniach karta sim przyjdzie poczta. Musisz posiadac numer personalny, zeby zamowic karte sim. Jak ci ten internet nie bedzie pasowac, to mozesz wypowiedziec umowe w ciagu miesiaca.
Właśnie, chodzi o to, że nie posiadam nr. personalnego jeszcze, potrzebuje internetu coś na zasadzie karty sim która posiada jakaś predkosc, gdy sie konczy mozna sobie doładować ponownie ta karte,lub tez kupic nowa, w Polsce sa dostepne, myslam,że tutaj równiez w ,,kiosku'' gdzieś dostane cos takiego, to byłoby najprostrze rozwiazanie dla mnie,jednak chyba niczego takiego nie ma?
qti88 napisał: no własnie a ja nie chcę abonamentu...
--------------------
Nie ma problemu - bierz nocleg w hotelu,plać za niego, wykorzystaj internet,potem nikt Cie nie zmusza do spania..
Wychodzi troche drogo,ale jest skuteczne. No i abonamentu nie płacisz.
qti88 napisał: w każdym sklepie w Oslo mogę dostać? Rozumiem,ze jest on na kartę sim ?
--------------
Nie w kazdym Tylko w sklepach dla cudzoziemców. Tubylcy płacą abonament.
Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Niezbędne
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Analityczne
Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.
Marketingowe
Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.