Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Beata Teresa Ataszkiewicz (8073 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
Podejrzewam, ze to jest moment, ze trzeba odpowiedziec dowcipnie i inteligentnie... Mozemy poprzestac na tym pierwszym???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
Ja wpadlam w samouwielbienie juz dawno temu i dobrze mi samej ze sobą , tobue tez polecam

a to dobre sobie , a ja sie pytam i pytam - dzieci odmrożone po porannej zimnicy . a ty samouwielbienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ale za to nie musze sie modlic zeby mi w cycki poszło , jak to kanakk powiedzial z moimi cyckami jest wszystko w porzadku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kanakk napisał:
Ciasto marchewkowe mniam mniam.Przepis poznalam okolo 12 lat temu ,dla mnie to byla nowosc ale ostatnio dostalam przepis na ciasto z buraków.Jadłam,jeszcze żyję i musze przyznac,że było bardzo smaczne.Sama jeszcze nie próbowałam robic,ale wszystko przede przede mna

Modlitwa kobiet jedzących ciasta-,,I spraw Panie Boże ,żebywszystkie kalorie poszły w cycki,,

Rozcaruję Cię,ja się o to nie modlę.Cycki mam ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
pisałem wczesniej - te dwa czarne koty a jak mało to ten biało bury na dokładke , jak dzieci mają duże stopy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton a czy ja sie moge dowiedziec o co chodzi z tym porannym mrozeniem?Bo intryguje mnie to niezmiernie a jakos nie moge sie polapac
Moze gdzies o tym bylo pisane ale ktos mi chyba swinie podlozyl i mi net muli jak sto ch..ji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Od carowania to Cyganka. Udowodnij.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
Hilton a czy ja sie moge dowiedziec o co chodzi z tym porannym mrozeniem?Bo intryguje mnie to niezmiernie a jakos nie moge sie polapac
Moze gdzies o tym bylo pisane ale ktos mi chyba swinie podlozyl i mi net muli jak sto ch..ji

to napewno nudnik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
giovi i hilton możecie wstawić tu zdjęcia tych cycków to ja wam powiem czy OK . JESTEM EXPERT
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:

Hmmm, co prawda nie mam pojęcia jak sto ch**ji zamula, bo najwiecej to dałam rady z dwoma na raz
a co do mrozenia to chodzi o to, ze Emilka załozyła sobie rekawiczki na stópki i mowiła ze jej zimno .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok