Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Beata Teresa Ataszkiewicz (8084 niezalogowanych)
247 Postów
Stały Bywalec
Radom górą, Ale tylko po dożynkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
grzes..... "gdzies tam" wyczytalem, ze masz jakis odkurzacz na zbyciu jak cos, to ja chetnie bo moj wlasnie z dymem poszedl...

Jak to se umi o swe interesy dbac !!! A ja sie pytam co z moja sofą??? zrzutka zrobiona??? Bo po łbach dam albo skóre na plecach wygarbuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
kanakk napisał:
Radom górą, Ale tylko po dożynkach

Co to, na granicy Cię trzymali??
1.5 godz spóźnienia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hilton napisał:
ulv72 napisał:
grzes..... "gdzies tam" wyczytalem, ze masz jakis odkurzacz na zbyciu jak cos, to ja chetnie bo moj wlasnie z dymem poszedl...

Jak to se umi o swe interesy dbac !!! A ja sie pytam co z moja sofą??? zrzutka zrobiona??? Bo po łbach dam albo skóre na plecach wygarbuje

Jak wygarbujesz kilku Indian to będzie materiał na sofę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Ciasto marchewkowe mniam mniam.Przepis poznalam okolo 12 lat temu ,dla mnie to byla nowosc ale ostatnio dostalam przepis na ciasto z buraków.Jadłam,jeszcze żyję i musze przyznac,że było bardzo smaczne.Sama jeszcze nie próbowałam robic,ale wszystko przede przede mna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
stali niestety ,,krokodyle,, i politi też i nie szło pogońić, zwłaszcza że przedemną kilku dobrze ułożonych norków i ,,
Wyżej nerek nie podskoczysz , sam pan wisz,,- jak to śpiewał Gołas w polske idziemy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Hilton wygarój te dwa czarne koty i będziesz miała ciepły dywanik dla dzieci i nie będą rekawiczek na nogi zakładać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Ciasto marchewkowe mniam mniam.Przepis poznalam okolo 12 lat temu ,dla mnie to byla nowosc ale ostatnio dostalam przepis na ciasto z buraków.Jadłam,jeszcze żyję i musze przyznac,że było bardzo smaczne.Sama jeszcze nie próbowałam robic,ale wszystko przede przede mna

To napisz wprost - zmiksowac uczestników forum Juz nie badz taka poprawna politycznie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:

giovi...to moze lepiej nie probuj tego robic sama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Miało być wygarbój oczywisćie , ale tak sie spieszyłem ze jeszcze na kompie mi nie przeszło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok