Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Start w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
ANDRZEJ TYSZKIEWICZ Olav Olav hei!sandokan ewelka1 (665 niezalogowanych)
5 Postów
ewelka1
(ewelka1)
Wiking
Witam,
Piszę do was z proscat, radę o pomoc... mianowicie chodzi o to, że mieszkanie z dziećmi i pracuje w PL , ale mam dosyć i co raz częściej myślę, aby wyjechać do Norwegii gdzie pracuję ojciec moich dzieci. Chcemy zamieszkać razem, ale mamy obawy czy sobie poradzimy. Najgorsze są początki, kiedy trzeba wynająć mieszkanie i utrzymać sie z jednej pesji. Dzieci trzeba zapidac tam do szkoły, a ja nie wiem jak mam się za to zabrać. Proszę o pomoc ludzi którzy kiedyś, a może nawet teraz są w takiej sytuacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
ewelka1
(ewelka1)
Wiking
ewelka1 napisał:
Witam,
Piszę do was z prośbą o radę. Mianowicie chodzi o to, że mieszkanie z dziećmi i pracuje w PL , ale mam dosyć i co raz częściej myślę, aby wyjechać do Norwegii gdzie pracuję ojciec moich dzieci. Chcemy zamieszkać razem, ale mamy obawy czy sobie poradzimy. Najgorsze są początki, kiedy trzeba wynająć mieszkanie i utrzymać sie z jednej pesji. Dzieci trzeba zapidac tam do szkoły, a ja nie wiem jak mam się za to zabrać. Proszę o pomoc ludzi którzy kiedyś, a może nawet teraz są w takiej sytuacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok