Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Żal..... - Norwegia

Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... Jan Maryjan Pawel Danek defenderr konto Zablokowane Cortez1 N Josephvol.2 smith Michal4 (405 niezalogowanych)
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Jakiz to żal, że jestem starszy niż Prezydent Duda i już nawet nie mogę doliczyć się błogosławionych kobiecych lon, które mnie unosily i błogosławionych piersi, które ssalem....
Portalowym PIS-patriotom poświęcam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Cortez1 napisał:
Jakiz to żal, że jestem starszy niż Prezydent Duda i już nawet nie mogę doliczyć się błogosławionych kobiecych lon, które mnie unosily i błogosławionych piersi, które ssalem....

A mi nie zal ,ze jestes starym czerwonym pajakiem.
Powinienes podziekowac swojej matce ,ze cie nie abortowala,chociaz bylo to dla niej jak pierdniecie,a ty byles okreslany
gameta,cysta,zbiorem komorek lub zygota(niepotrzebne skreslic).
Pilnuj, stary komuchu, swojej komunistycznej sitwy i ich rozbujalych chuci,
a wara ci i tobie podobnym od porzadnych ludzi.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Jabin z Hazo napisał:
Cortez1 napisał:

Powinienes podziekowac swojej matce ,ze cie nie abortowala,chociaz bylo to dla niej jak pierdniecie,a ty byles okreslany

-----------
Bog Ci zaplac Bracie Rodaku za dobre słowo, podane w czystej katolickiej typowej formie. I ja takze życzę Ci wszystkiego najlepszego na tym łez padole, jako i w Niebiesiech gdzie już bez limitow będziesz mógł podziwiać swoje Bostwo "3 w 1".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Cortez1 napisał:
Jabin z Hazo napisał:
Cortez1 napisał:

-----------
Bog Ci zaplac Bracie Rodaku za dobre słowo, podane w czystej katolickiej typowej formie. I ja takze życzę Ci wszystkiego najlepszego na tym łez padole, jako i w Niebiesiech gdzie już bez limitow będziesz mógł podziwiać swoje Bostwo "3 w 1".

Gon sie komuszy pomiocie.
Do Michnika z tymi tekstami ,a nie tutaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Mazury napisał:
W Rosji istnieje zakon żeński, który uznaje Putina za świętego, wcielenie Św. Pawła... Może i nasz Dudzik zasysacz kobiecych łon i piersi doczeka się takiego uwielbienia?

Warto moze o to spytac pelnomocnika prezydenta Rosji,zasysacza kozich wymion.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok