Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

UUUFFF...........J E S T E M... - Norwegia

Czytali temat:
(278 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Witam po Taryfowym i ustawowym urlopie Świąteczno-Noworocznym ...
O R A Z ...po URLOPIE zafundowanym Przez Niejakiego... ADMINISTRATORA Z URZĘDU....
Drogą pantoflową dowiedziałem się , iż nie był to właściciel-założyciel "pienkny" ani moderator...

Jeszcze z Polski zadzwoniłem do obsługi forum z zapytaniem ...>dlaczego nie mogę się zalogować a równocześnie mój profil jest nie dostępny<...
Osoba odbierająca telefon nie przedstawiając się ...pomimo iż to uczyniłem ...po sprawdzeniu danych najpierw wyśmiała się w nos a następnie zmieszała mnie z forumowym błotem...
Zaznaczając ,że Pracownicy forum nie mają żadnego obowiązku informować uczestników tego forum żadną drogą dlaczego w danym momencie dany profil jest blokowany...
...TAKIEJ PRAKTYKI NIE MA NA ŻADNYM INNYM ZNANYM MI Z AUTOPSJI FORUM...
Nawet ... na tak prze zemnie ponoć gnębionym - "konkurencyjnym... FORUM..." jest pełna kultura w informowaniu delikwenta z jakiej przyczyny i dlaczego jego Osoba jest na jakiś czas niepożądana w danym Gronie...

WSTYD...PANIE ... "ADMINISTRATORZE Z URZĘDU"... a przecież jest Pan na tamtym Forum również obecny ....

Bo nadal nie wiem ...DLACZEGO MOJE KONTO ZOSTAŁO TAK NAGLE ZABLOKOWANE....

...DOMNIEMYWAM JEDYNIE , IŻ BYŁA TO FORMA PREZENTU Z OKAZJI MOICH URODZIN...

a WŁAŚNIE BYŁEM w OSLO przejazdem i nijak nie mogłem się skontaktować z jakimkolwiek uczestnikiem Tego Forum tam mieszkającym...

P R Z Y K R E....

Niemniej... BYŁO ..... MINĘŁO....

...ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ...

Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku... i bez podziałów...

CAŁĄ SPOŁECZNOŚĆ ...MOJA NORWEGIA...

Gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Welcome back! Troche sie stesknilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Witam tilbake!!!hihihii Mistrzu czyn swoja powinnosc na tym forum !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna82)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
witaj Gabriel i tak jak to Kzk napisal: czyn swoja powinnosc na tym forum Mistrzu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
czesc gabrielu , fajnie widziec cie z powrotem tutaj szkoda troche, ze przepadla mozliwosc wypicia jakiejs kawy przy paru slowach tu u nas jak byles przejazdem.... nadrobimy to kiedys w koncu,mysle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Łooooooo matkooooooooo

Wielka radośc w domu Gucia,Gucio gumę ma do żucia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok