Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SYLWIA MĄDRA zenon niemota Sebastian K pablo198080 (1866 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
bumell napisał:
ulv , a czy ulv używa kilku komputerów na raz,bo nic mu nie ujdzie uwadze?.Czy posiada tak szybki procesor?.

a sam sobie odpowiedz na to pytanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
AAAA to takie podchwytliwe było,ale to tajemnica ok.
To ja odpadam , idę spać.Dobranoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
bumell napisał:
ulv , a czy ulv używa kilku komputerów na raz,bo nic mu nie ujdzie uwadze?.Czy posiada tak szybki procesor?.

Z tego co zdążyłem u Ulva zauważyć to nie ma procesora tylko mózg, dosyć nowa wersja, ze cztery rdzenie co najmniej i taktowanie z 8GHz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Grzes203 napisał:
bumell napisał:

Z tego co zdążyłem u Ulva zauważyć to nie ma procesora tylko mózg, dosyć nowa wersja, ze cztery rdzenie co najmniej i taktowanie z 8GHz

Ulv ma nie tylko mózg , ale i duże , duże serce, ja Wam to mowie bez wróżenia - cyganka, która się zna na ludziach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał:a sam sobie odpowiedz na to pytanie
G R A T U L U J Ę... nowej funkcji a tym samym i ... A W A N S U
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
gabriel napisał:
ulv72 napisał:a sam sobie odpowiedz na to pytanie
G R A T U L U J Ę... nowej funkcji a tym samym i ... A W A N S U

dziekuje aczkolwiek, co juz wczesniej podkreslalem, nie traktuje tego jako jakiegokolwiek awansu bylem i jestem, (przynajmniej w jakims zakresie ) jednym z nas tutaj, uzytkownikow i zarazem codziennych wspoltworcow - tego - naszego forum dostalem od wlascicieli jakis kredyt zaufania i to tyle, staram sie go nie zawiesc, niz wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok