Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
marcinpawlak napisał:
Ja oddalem glos na Kukiza , ale wolalbym oddac na MARIANA KOWALSKIEGO ale go nie bylo :(

Tez bym sie spakowal z rodzinna i pojechal do Rosji badz Bialorusi (Grodno ) gdzie sa rownierz korzenie Slowian.
SLAWA SLOWIANOM

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no a mnie całe życie okłamywano, że Słowiański korzeń to na Ukrainie
gdzieś nad Dnieprem
dziękuję Polaku, żeś mi oczy roztworzył
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Polacy sa jak to powiedzial nasz noblista pokojowy "Za a nawet przeciw",byli za demokracja ale z utesknieniem wspominali PRL,za wejsciem do UE ale przeciwko niej glosuja,za narzekaniem na kosciol ale przeciwko partiom ktore chcialy ukrucic okradanie panstwa przez kler,za nie sprzedawaniem ziemii obcokrajowcow ale sami chetnie kupuja za granica mieszkania i tak mozna wymieniac bez konca.teraz beda rzadzily prawiczki,normalnie raj w Polsce bedzie,normalnie mozecie tam wracac,nie bedzie paskudnej lewicy,same slugusy kleru i Watykanu,wasale ameryki i blekitnookich arystokratow,szkoda ze nie bedzie tam krotkorekiego Gosiewskiego do towarzystwa.
Polacy = Hipokryci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@marcinpawlak: Super zaglosowales na komediantow miedzy innymi liroya. Patriotyczny wybor. Twoj Marian Kowalski zaglosowal na Korwina bo mysli w przeciwienstwie do Ciebie. Ciesz sie Kukizem i jego banda komediantow poprostu SUPER!

@WilhelmTell82: Lewaki maja wladze absolutna a ty placzesz? No co ty nie lubisz prezesa? A on obiecal 500 PLN na dzieci jak jakis menelik bedzie mial 9 sztuk to na wodke styknie a dzieci i tak MOPS nakarmi. No i bezrobotnych bedzie wiecej bo patologiczne rodziny podwoja produkcje. Pozatym przeciez nie beda ludzie musieli dlugo pracowac szybciej na emeryture przejda, a ze odda Rydzykowi zamiast Dudzie od zwiazkow zawodowych w apartamencie dotacje toz to drobiazg.

Lewaki wygraly, idea kapitalizmu nie ma glosu w Sejmie wszystko upadlo i przez 32 lata nic sie nie zmieni. Chyba ze Kaczor zrobi druga Grecje to ten lewak Zanberg bedzie jak Tsipras w Grecji a ONR bedzie jak Zloty Swit miec 8 % i juz nawet w nazwie bedziesz mial socjalizm i wszystko cudnie. Miod i orzeszki lewackie jak marzysz.

A inni beda sie Rosyjskiego uczyc musieli by na Slowianskiej ziemi moc zyc w prawie kapitalizmie. Bo dla Polski juz nie ma szans, jak nawet wyborcy Mariana Kowalskiego glosuja na klauny od Kukiza podczas gdy ich wodz na Korwina.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
jasta , ale ja nic nie pisze od kad do kad, Slowianie byli od wschodu do zachodu az po Rostock
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
Wiesz moglem oddac glos na Korwina , bo go lubie za Poglady. .Duzo sie ostatnio pozmienialo i u Kukiza i Korwina . ale niedlugo beda wybory samorzadowe i Marian bedzie startowal i glos bedzie mial ode mnie i mojej rodzinny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@marcinpawlak: Takie masz dobre panslavianistyczne poglady. Tylko czemu zes inteligetna inaczej istoto zaglosowal na Kukiza i komediantow, a nie jak Twoj Marian Kowalski na Korwina?

http://wmeritum.pl/kowalski-bede-glosowal-na-kandydatow-partii-korwin/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Tlusciochu nie wiem w jakim swiecie fantazji zyjesz,ale w calym swiecie oglosili w polsce wygrana prawicy,ten Twoj komik po debacie pierwszy podlecial do szydlo lapke podac,nie siedzialby na stadionie kolo Kwacha?Bzdury co pisales,dziwnym trafem wyborcy kurwina glosowali wczesniej na PiS,to pisiory probowaly dekomunizowac kraj 15 lat po przemianach,to oni klaniaja sie w pas klechom i caluja im nozki,nie chca euro,co drugie slowo mlaszcza Polska,zreszta tlusty krzysiu,wroc do podstawowki na lekcje wiedzy o spoleczenstwie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Daniel Ni
(lew)
Wiking
JESTES SMIESZNY JA NIE BIORĘ UDZIAŁU W WYBORACH BO JESTEM OBYWATELEM NORWESKIM SZKODA MI TYLKO POLSKI.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@WilhelmTell82: W Chinach podobno jest komunizm. A ja popieram ich gospodarke prawie wolnorynkowa. Czy ty nie rozumiesz ze to ze ktos sie nazwie prawica to nieznaczy ze jest? Korwin zachowywal sie uprzejmie bo kultura obowiazuje nawet wobec feudalow dopoki niezostana skazani wyrokiem za kradziez.

Roznica miedzy kapitalizmem a socjalizmem to GOSPODARKA, EKONOMIA. A nie jakies Rydzyki, Zwiazki Zawodowe Dudy z apartamentu czy Palikota zakazy i nakazy pedalowania.... Naprawde nie rozumiesz ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok