Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Bezprzewodowy internet z małą predkośćią - Norwegia

Czytali temat:
(1142 niezalogowanych)
35 Postów
Daniel Przygoda
(dan_przygoda)
Nowicjusz
Witam potrzebuję nabyć bezprzewodowy internet z małą prędkością do korzystania tylko wieczorami (z braku czasu). Gdzie najlepiej i jakie dokumenty są wymagane? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
tele nor i net com maja w ofercie dostep od 17stej do 8mej, zobacz na ich stronach. A z dokumentow, to trzeba Id, ostatni zarobek i skattekort, nr personalny.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
a ice co wymaga?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ja mam z ice i nic nie wymagająi chyba tez mają opcje internetu popołudniowego, zaraz wejde na ich stronke
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
no i maja tez tygodniowy internet. W sumie papierów nie wymagają, ale jak sie rejestrujesz na ich stronie, to przy zamowienie musisz od razu zapłacic. A jak wiadomo zwykłą karta bankomatową prze neta sie nie da zapłacic. A t e "niezwykłą" karte nie kazdy ma, maja ja raczej wypłacalne osoby i takie ktore konto bankow maja dłuzej niz rok, to jest chyba wystarczajace zabezpieczenie dla nich.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Jest jeszcze Chess,a z netcom-u to trochę chyba oszukują.Jeden zpóznił sie z płatnością,zapłacił,ale już miesiąc minął od tej wpłaty i nadal ma internet zablokowany.I dzisiaj próbowałem się dodzwonić do tego netcom-u, to czynna była tylko automatyczna obsługa.A w chess jest tam polka.Dostęp do sieci Od 17 do 8 rano coś ok 120 kr/m-c.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok