Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

rozliczenie się z podatku w Polsce - Norwegia

Czytali temat:
(413 niezalogowanych)
9 Postów
Dorota :)
(Doris86)
Wiking
Witam! Mam pytanie dotyczące rozliczenia się z podatku w Polsce. Jeżeli w Polsce pracowalam do listopada, a w Norwegii zaczęłam pracować od grudnia to jak mam się rozliczyć z podatku w Urzędzie Skarbowym. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Witaj dorotko. U góry strony forum po prawej jest taki prostokąt, w ktorym jest napisane "szukaj w forum", i w tym miejscu wpisz na przykłąd "podatek w Polsce" i wyskocza ci wsje wątki , ktore byly na forum poruszone, bo juz kilkanascie osob pytalao o to co ty
Musisz sie rozliczyc w Polsce i w PIT, a wlasciwie jego zalacznik "z" cos tam.. wpisac przyblizona kwote zarobku w Norwegii w 2009.
Ale poczytaj sobie, pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Dorota :)
(Doris86)
Wiking
No wiedziałam, że Hilton zawsze sensownie podpowie coś. Mądra z Ciebie kobietka!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Oj dziekuje bardzo Nawet nie wiesz jaką mi radosc sprawiłas !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
jak już tu kiedyś powiedziałem ................jak kobiecie wiele do szczęścia nie trzeba
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bad hary, dorotka sprawila mi radosc. Radosc - takie chwilowe uczucie wywolujace usmiech na twarzy. szczescie to w moim rozumieniu cos innego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
[quote]bad hary, dorotka sprawila mi radosc. Radosc - takie chwilowe uczucie wywolujace usmiech na twarzy. szczescie to w moim rozumieniu cos innego.[/quot

ale nie zaprzeczysz że częsta radość i uśmiech na twarzy prowadzi w prostej lini do szczęścia
dodam ci zaraz oklaska jak to wywoła jeszcze jedno to chwilowe uczucie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A wywołało, wywołało. jakby mi tak sprawy w zyciu realnym sie ukłądały, to bym mbyla przeszczesliwa i kochalabym wszystkich
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok