Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pilnowane dzieci Oslo - Norwegia

Czytali temat:
diana p Joanna ... Aleksandra ... mariola drozdowska (2000 niezalogowanych)
6 Postów

(Myszka341)
Wiking
Witam czy ktoś orientuje sie ile bierze sie za pilnowanie dzieci w domu prywatnym na godzine????Zostałam o to poproszona a nie chce zaniżać ani zawyżać cen więc byłabym wdzięczna za odpowiedzi,Dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Karol Kala
(Kalakra)
Wiking
50nok na godz,bierze sie za taka prace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
diabel napisał:
50nok na godz,bierze sie za taka prace.

Bzdura, 90-170Nok, w zaleznosci od tego czy i jakie masz referencje... ilu i czyich dzieci zamierzasz pilnowac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
poszukaj w wyszukiwarce "dagmamma", tam znajdziesz ceny, ja sprawdzałam, ceny 30-50 nok za godz za dziecko, bywa że więcej, a jeśli dziecko jest z tobą w pełnym wymiarze godzin to ceny w Oslo dochodzą do 6500 za miesiąc za dziecko, pytanie jeszcze czy chcesz to robic na czarno, wtedy ceny spadają, rodziny na legalną dagmamma moga otrzymać dofinansowanie z NAV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Karol Kala
(Kalakra)
Wiking
Widzisz Sethur napisales ty bzdure,bo ta cene ktura ty podales moze i jest realna ale nie dopisales ze ta cena to jest za cala gromadke dzieci ty chyba z marsa jestes bo realii w Norwegii to ty ni ciut ciut!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
diabel napisał:
Widzisz Sethur napisales ty bzdure,bo ta cene ktura ty podales moze i jest realna ale nie dopisales ze ta cena to jest za cala gromadke dzieci ty chyba z marsa jestes bo realii w Norwegii to ty ni ciut ciut!

Pewnie nigdy nie pracowales z dziecmi... przeczytaj jeszcze raz co napisalem...
[quote]w zaleznosci od tego czy i jakie masz referencje... ilu i czyich dzieci zamierzasz pilnowac...[quote]

Moje doswiadczenie (raczej mojej polowicy)... 130kr za jedno dziecko, 160kr za dwojke + dojazd (taxi)+ okazjonalnie bonusy.

Jak chcesz pracowac za 50kr... nikt Ci nie broni, tylko nie udzielaj sie pozniej w dyskusjach pt. *dlaczego jestesmy murzynami Europy?*...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Sethur napisał:
[quote]diabel napisał:

Pewnie nigdy nie pracowales z dziecmi... przeczytaj jeszcze raz co napisalem...
[quote]w zaleznosci od tego czy i jakie masz referencje... ilu i czyich dzieci zamierzasz pilnowac...

Moje doswiadczenie (raczej mojej polowicy)... 130kr za jedno dziecko, 160kr za dwojke + dojazd (taxi)+ okazjonalnie bonusy.

Jak chcesz pracowac za 50kr... nikt Ci nie broni, tylko nie udzielaj sie pozniej w dyskusjach pt. *dlaczego jestesmy murzynami Europy?*...

Dobrze mówi,dać mu wódki!!!!!
A co,piątek mamy,no nie Sethur
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Powiem moze tyle, ze pilnowanie dzieci, to nie jest to samo co praca na budowie, sprzatanie, czy praca w biurze. Ja tez mam nianie dla corki. 30 koron/godzina plus 20 koron za jedzenie za dzien. Jezeli jestem w pracy 5 godzin to corka u niani proporcjonalnie 8 godzin, bo tyle zajmuje mi dojaz. Czyli za dniówke zarabiam 5x130=650 koron, 260 dla niani. Dla mnie na czysto zostaje 390 koron. Przy płaceniu po 50 koron zostaloby mi z tych 650 jedynie 250. A ktos tu wspominal ze niania kosztuje 130 koron za godzine, to w takim razie ja bym nie zarobiła na nianie, jeszcze bym mi brako z zarobku 390 koron.

wiec nie wypisujcie głupot. jestem skarbnikiem w naszej forumowej organizacji, znaczy na kasiurce sie znam i liczyc potrafię.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:

wiec nie wypisujcie głupot. jestem skarbnikiem w naszej forumowej organizacji, znaczy na kasiurce sie znam i liczyc potrafię.

Jedni potrafia liczyc, a inni zarabiac A tak na powaznie to masz nianke za grosze Biala?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
retier1 napisał:

Dobrze mówi,dać mu wódki!!!!!
A co,piątek mamy,no nie Sethur

Mielismy... nie wiem jeszcze czy sie skonczyl
Zgłoś wpis