Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1932 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Post No Bills napisał:

Ja mam takie dwie wioski a tzecia jestem w trakcie kupowania haha

Zdecydowanie wole gotyckie zamki polnocno-zachodniej Francji wyposazone w tabuny wyrafinowanych sluzek, subtelnej urody, spelniajacych najbardziej wymyslne oczekiwania swego Pana w iscie postmodernistycznej oprawie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
A ja mam przykład integracji trzech Polaków z obywatelem Pakistanu
Działo się to pod dyskoteką, chyba Polską ale pewności nie mam, chłopaki stali przed wejściem paląc papieroski kiedy podjechał przyszły ich przyjaciel swoim mercedesem i chcąc się przywitać nie wysiadając z pojazdu użył klaksonu chcąc zwrócić uwagę zgromadzonych. Chłopaki tak się ucieszyły z jego przyjazdu że od razu wyciągnęli ręce do powitania. Niestety Pakistańczyk zapomniał opuścić szyby boczne z tej radości, zapomniał też o bocznych tylnych szybach, przedniej, tylnej i o lampach też nie pomyślał. Taka cena przyjaźni. Rodakom naszym jeszcze było mało więc chcieli integrować się z Norweskimi policjantami, ale skończyło się tylko na wymianie danych i numerów telefonu. Do tej pory znajomość trwa i na ulicy jak się mijają to gestykulują wyrażając swoje emocje.
Czyż to nie piękne??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Grzes203 napisał:
A ja mam przykład integracji trzech Polaków z obywatelem Pakistanu
Działo się to pod dyskoteką, chyba Polską ale pewności nie mam, chłopaki stali przed wejściem paląc papieroski kiedy podjechał przyszły ich przyjaciel swoim mercedesem i chcąc się przywitać nie wysiadając z pojazdu użył klaksonu chcąc zwrócić uwagę zgromadzonych. Chłopaki tak się ucieszyły z jego przyjazdu że od razu wyciągnęli ręce do powitania. Niestety Pakistańczyk zapomniał opuścić szyby boczne z tej radości, zapomniał też o bocznych tylnych szybach, przedniej, tylnej i o lampach też nie pomyślał. Taka cena przyjaźni. Rodakom naszym jeszcze było mało więc chcieli integrować się z Norweskimi policjantami, ale skończyło się tylko na wymianie danych i numerów telefonu. Do tej pory znajomość trwa i na ulicy jak się mijają to gestykulują wyrażając swoje emocje.
Czyż to nie piękne??

Byla to najpiekniejsza opowiesc integrowania sie w Norwegi/Oslo, napewno jest wiecej takich czy innych mozliwosci integrowania sie w Tym kraju. Dobrze bylo by napisac ksiazke na ten temat. Zeby ja pisac to trzeba miec material.
No to do dziela, jak z ta integracja tutaj? pakistanczyk = polak / polak = pakistanczyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Karol Kala
(Kalakra)
Wiking
Wcale sie nie pomylili z tymi Pakistancami, bo nasi rodacy tez tylko sie rozmnazaja i czekaja az im socjal da pieniazki,,i nierobole tylko na zasilkach siedza,hanba!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
diabel napisał:
Wcale sie nie pomylili z tymi Pakistancami, bo nasi rodacy tez tylko sie rozmnazaja i czekaja az im socjal da pieniazki,,i nierobole tylko na zasilkach siedza,hanba!!!!!

Znaczy się ................też nie odstajesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Grzesiu, ta ładowarka to nie od starej motoroli, tylko od tej co używam. Pomyliłes sie zabierając, fon mi pada. W zwiazku z tym procz sofy( skorzana czerwona ma byc) to jeszcze fona musze miec. czerwona nokie, jako skarbnik i dyrektor to mi wypada.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
halo mam pytanko do Diabla
ty czlowieku masz jakas rodzine , typu zona , dzieci?
bo o przyjacielach to juz nie wspomne, jastes pewnie samotnikiem i pewnie jeszcze odmiennej orientacji seksualnej.
tak ze wiec nie jestes Polakiem i nie mozesz sie na temat Polakow i ich rodzin wypowiadac.
TY CHYBA JESTES HUCULEM?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
diabel napisał:

Samo sedno sprawy Tylko mala uwaga ja jak sie rozmnazam(przynajmniej sie staram) to nie siedze na zasilku(nie lubie trojkatow) a na tylku!!! I NAWET PIENIAZKOW ZA TO NIE BIORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok