Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Iga Starostka Piotr Grabowski (1465 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hilton napisał:
ankieta jest dla posiadajacych zone i dzieci w Polsce. czyli ajk ktos ma w PL kobiete i dzieci, ale bez slubu to juz nie moze wypełnic ?
Wypełniajmy, pomozmy studentce.

No właśnie ja głupi niedoinformowany wypełniałem, ale co z tego jak nie zdam
Mogli chociaż napisać ile błędów można zrobić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
GosiaMik napisał:
Mam na imie Gosia i prosiłabym Panów o wypełnienie mojej ankiety na temat motywu wyjazdu za granicę w celach zarobkowych. Jestem studentką socjologii i dane potrzebne mi są do pracy dyplomowej. Ankieta jest całkowicie anonimowa, a informacje zostaną użyte jedynie do celów badawczych. Z góry dzięki!
Ankieta jest tu:
www.ankietka.pl/ankieta/35439/ankieta-dl...ach-zarobkowych.html

no tak jestem dyskryminowany (zglosze do grinpisu) Kawaler to ma zwsze prze***ne
(na dodatek jestem w dołku bo aktualnie poszukuję ewentualnej kandydati na żonę)
Nakłamałem troszkę ale przecież intencje sie liczą.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton co napisałaś na 5 bo tez utknęłam
"pyt jak czesto kontaktujesz sie z dziecmi w pl "
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
odpowiadaj wszytsko na "TAK"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kami napisał:

Kami, mysle ze wszyscy wiemy co ma na celu pokazac ta ankieta... ja nie lubie takich chu***jowin wiec dla tego wypełniłam wszystkie odpowiedzi na pytania odwrotnie niz ankieterka i jej promotor oczekują
Oczywiscie jako żonaty mezczyzna, ktory ma zone i dzieci w PL
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ja tak samo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kami napisał:
"pyt jak czesto kontaktujesz sie z dziecmi w pl "

Otoz ankieterka i jej promotor oczekuja, ze zaznaczysz opcje " kilka razy w tygodniu" i ze prze telefon i internet, dajmy na to skype dlatego nalezy zaznaczyc inne odpowiedzi, aby ta praca dyplomowa była inna od dotychczasowo powstałych i aby autorka wymysliła własne wnioski, a nie przepisala od starszych roczników.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
GosiaMik napisał:
Mam na imie Gosia i prosiłabym Panów o wypełnienie mojej ankiety na temat motywu wyjazdu za granicę w celach zarobkowych.

Czy mam rozumiec, ze kierujesz ankiete tylko do tych, ktorzy wyjechali w celach zarobkowych?
Czy moze z zalozenia dazysz do udowodnienia wlasnego(?), z gory slusznego wniosku koncowego, ktory potwierdzalby powszechnie powtarzana opinie dotyczaca emigracji?

Motywem wyjazdu w celach zarobkowych sa zawsze warunki finansowe. Nie kazdy wyjechal w tym akurat celu
Rzygam, kiedy przypominam sobie polski standard szkolnictwa wyzszego Tjaaa... mgr dla kazdego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
GosiaMik napisał:
Mam na imie Gosia i prosiłabym Panów o wypełnienie mojej ankiety na temat motywu wyjazdu za granicę w celach zarobkowych.

Czy mam rozumiec, ze kierujesz ankiete tylko do tych, ktorzy wyjechali w celach zarobkowych?
Czy moze z zalozenia dazysz do udowodnienia wlasnego(?), z gory slusznego wniosku koncowego, ktory potwierdzalby powszechnie powtarzana opinie dotyczaca emigracji?

Motywem wyjazdu w celach zarobkowych sa zawsze warunki finansowe. Nie kazdy wyjechal w tym akurat celu
Rzygam, kiedy przypominam sobie polski standard szkolnictwa wyzszego Tjaaa... mgr dla kazdego

Polska podobno mamy największy odsetek ludzi studiujących. (marketing i zarządzanie jest git ale jak powiedziałem koleżance że jest gupia bo nie nie wie co to popyt i podaż to sie na mnie obraziła zarządzali by wszyscy a robić to nie ma komu?{(( )
"telewizyjne technikum rolnicze" to był hit, ale teraz też mamy dobra konkurencję do takich wynalazków i to na wyższym poziomie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Sethur napisał:
GosiaMik napisał:

Mowia na mnie "Magister", ze niby nie znam sie na robocie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok