Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pilnie poszukuje !!! - Norwegia

Czytali temat:
(764 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
pilnie poszukuje wiosny marzec prawie a u mnie snieg sypie a na tarasie snieg rowna sie z barierkami a podjazd tak zasypany ze podjechac do garazu nie mozna zasypane po kolana pomimo codziennego odsniezania
wiec jak w tytule wiosne pilnie poszukuje !!!!!

a chciałam dodac ze dla znalazcy nagroda ale chyba samo jej znalezienie bedzie nagroda sama w sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Aby zaistnieć i poczuć sie cieplej to trzeba nowy temat założyć? (ktoś już chyba pytał o to, kiedy zima sie zakończy)
No dobra a ja poszykuję kandydatki na żonę (nie takiej co to o niej fahuura pisał) (takiej real nie gumowej.
Owocnych poszukiwać życzę!! (sobie i tobie)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Szukajcie a znajdziecie -
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Zuzu napisał:
Aby zaistnieć i poczuć sie cieplej to trzeba nowy temat założyć? (ktoś już chyba pytał o to, kiedy zima sie zakończy)
No dobra a ja poszykuję kandydatki na żonę (nie takiej co to o niej fahuura pisał) (takiej real nie gumowej.

Ta ze zdjecia pasowala by do ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
frihed napisał:
Zuzu napisał:

Ma welon,suknie,korale tylko z ta broda zrobic cos trzeba - depilacja laserowa juz nie taka droga.
Idealna kandydatka na zone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
frihed napisał:
frihed napisał:
Zuzu napisał:

Ma welon,suknie,korale tylko z ta broda zrobic cos trzeba - depilacja laserowa juz nie taka droga.

i szczescie ma w zyciu wygrała głowna nagrode wasy i brode a teraz startuje na nagrode pociszenia płyn do golenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mnie urzekły jej wyraziste brwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
kami napisał:
frihed napisał:
frihed napisał:
Zuzu napisał:

i szczescie ma w zyciu wygrała głowna nagrode wasy i brode a teraz startuje na nagrode pociszenia płyn do golenia

No ale to przecież moje zdjęci!!! i tak już zakochany w sobie jestem, jeszcze się ożenić?
TO byłaby bigamia!!!
(a ja naiwny (zdesperowany) spodziewałem się rozsądnej odpowiedzi (oferty)
Czyli jedyne co mi pozostało to co z mostu skoczyć?!?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Tylko wasy i brobe ::::??? ile tej bujnej czupryny mosi byc ukrytej Mysle ze jeden plyn do golenia sprawy nie zalatwiProponuje depilacje laserowa - no panna mloda do slubu musi jako tako wygladac a po slubie i z broba moze chodzic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zuzu napisał:

Może byc???????? Słyszałam,że Pani ta została wdową,więc masz realne szanse.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok