Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Instalacja gazowa w samochodzie!!!!!!!!!!!! - Norwegia

5 Postów
DIABLO 888
(DIABLO III)
Wiking
Witam chciałbym założyć instalacje gazową w Polsce a tutaj ja zalegalizować
Czy ma koś może doświadczenie w tej sprawie???
Jestem z okolic Drammen
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Tłumaczenie dokumentów instalacji(faktura, atesty europejskie na zbiornik, instalacje, gwarancje montażu) i powinno wystarczyć. Norki honorują przeglądy polskie o ile wykonano je w autoryzowanej stacji danej marki, plus tłumaczenie faktury.
Pozdr. WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Takie ogłoszenie znalazłem, zadzwoń i zapytaj.

Montuje instalacje lpg z dokumetami na norwegie ponadto sewisuje insctalacje gazowe m.in firmy stag zavolli landi renzo i wiele innych ponadto moge zrobic przeglad instalacji zalozonej w polsce lacznie z wystawieniem dokumentacji w jezyku norweskim posiadam certyfikat na montaz honorowany przez statens vegwesen prowadze tez serwis naprawy elektryki i elektromechaniki pojazdowej

tel 96871693
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
DIABLO 888
(DIABLO III)
Wiking
Dziękuje bardzo za odpowiedż samochód jaki mam to Toyota Carina E 1.6 xli rocznik 1994.
Grześ czy możesz mi powiedzieć gdzie mieszkasz gdybym sie zdecydował na zalegalizowanie instalacji i jakie są to koszty.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za odpowiedz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Wlasnie Grzes, czy moglbys mi tez powiedziec gdzie mieszkasz?... tak, na wypadek, gdybym chcial sie na cos zdecydowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
mirek888 napisał:
Dziękuje bardzo za odpowiedż samochód jaki mam to Toyota Carina E 1.6 xli rocznik 1994.
Grześ czy możesz mi powiedzieć gdzie mieszkasz gdybym sie zdecydował na zalegalizowanie instalacji i jakie są to koszty.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za odpowiedz.

Mógłbym Ci powiedzieć gdzie mieszkam, ale nic to nie pomoże bo to nie ja montuję instalację.
Znalazłem tylko ogłoszenie i skopiowałem je tutaj
Musisz sobie zadzwonić pod numer telefonu podany w ogłoszeniu.
Jeździłem tutaj takim samym autem, ale był polski więc wrócił do kraju.
Bardzo przyjemny samochód i raczej na gaz bym nie przerabiał bo wcale tak dużo nie pali
Pozdrawiam.

Sethur, jak się zdecydujesz to Ci powiem, na ucho
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
DIABLO 888
(DIABLO III)
Wiking
Witam dzwoniłem pod ten numer i zapytałem się o koszt montażu instalacji to jest jak dla mnie czyli silnik 4 cylindrowy poj. 1.6 wynosi 15-16000 koron, a legalizacja bez przeróbek instalacji wraz z podbiciem dok.3000 nok.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
DIABLO 888
(DIABLO III)
Wiking
Zapomniałem dodać legalizacja instalacji założonej w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
Pawel K.
(paco)
Początkujący
a jak sie ma sprawa dostepnosci stacji zaopatrtzonych w LPG?
W Bergen kolega ktory smiga mercem z gazem znalazl jedna w okolicach lotniska.
Niepopularne zbytnio chyba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
DIABLO 888
(DIABLO III)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok