Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polak w roli głównej... - Norwegia

Czytali temat:
(615 niezalogowanych)
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Poprostu super. Drugi londek zdrój sie robi,
już to widze jak mi gościu z toll-u pruje auto i jedzenie przy wjeździe do NO
Już wystarczy że mase "naszych" kombinuje jak być w pl i brać kase z permiteringu, bezrobocia, albo kradnie stare lodówki z pod sklepów.
Zastanawiam sie gdzie trzeba wyjechać żeby się nie ciągła za nami taka opina? księżyc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
podobno jest jakaś dolna granica poniżej której już się nie spada a że została już na pewno osiągnięta to może być tylko lepiej .
a swoją drogą dlaczego zepsutych telewizorów nie chcą kraść mam cztery pod balkonikiem , może muszę zrobić promocję i dołożyć jeszcze zepsute radio i czajnik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
bad harry napisał:
podobno jest jakaś dolna granica poniżej której już się nie spada a że została już na pewno osiągnięta to może być tylko lepiej .
a swoją drogą dlaczego zepsutych telewizorów nie chcą kraść mam cztery pod balkonikiem , może muszę zrobić promocję i dołożyć jeszcze zepsute radio i czajnik

Była dolna granica, ale z aluminium i Polacy ukradli.
Zawsze możesz sprzęt pod sklep wywieźć tylko pamiętaj aby otworzyć drzwi i szybko uciekać.
Chociaż jak kiedyś odkurzacz wyrzucałem to (akurat Litwińcy) grzecznie czekali aż wyrzucę i odjadę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Grzes203 napisał:

Była dolna granica, ale z aluminium i Polacy ukradli.
Zawsze możesz sprzęt pod sklep wywieźć tylko pamiętaj aby otworzyć drzwi i szybko uciekać.
Chociaż jak kiedyś odkurzacz wyrzucałem to (akurat Litwińcy) grzecznie czekali aż wyrzucę i odjadę.[/quote]

jak to tak to jeszcze drzwi wandale wyłamią , może lepiej użyć pick.up bez zakrytej przyczepki i koło sklepu tylko zwolnić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
To był taki "artysta" malarz ,który maluje obrazy pod wpływem narkotyków,to taka moda ostatnio,podobno niezłe kwoty na nich zarabiają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
po takiej dawce jak tam pisze to pewnie namalowałby drugą panoramę racławicką
o wartości przewyższającej majątek billa getsa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
bad harry napisał:

jak to tak to jeszcze drzwi wandale wyłamią , może lepiej użyć pick.up bez zakrytej przyczepki i koło sklepu tylko zwolnić

Byle nie za wolno bo Ci koła mogą odkręcić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Grzes203 napisał:
bad harry napisał:

Byle nie za wolno bo Ci koła mogą odkręcić

skoro mam taki wartościowy towar to może z nimi iść w targi
każdy telewizor 0,5 swojskiej kiełbachy a radio i czajnik słoik ogurasów
gratis mogę dorzucić jeszcze grzejnik bo mi olej z niego cieknie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Z takim zapleczem to nie warzywniak tylko jakiś Elkjøp otwórzcie, Elsklep możecie nazwać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok