Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Światowy Dzień Kota - Norwegia

Czytali temat:
(1290 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak

Dzisiaj obchodzimy Światowy Dzień Kota, dobra okazja aby zrobić swojemu kotu prezent, jakieś ekstra żarcie, kociczkę itp.. Nasz krajowy kot salonowy Alik dostanie dietetyczne jedzonko , to mu się pan trafił .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
a moja kociczka Zuzia dostała dzisiaj dyspense i mogła sobie polezec u mnie w łóżeczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Mój kocur tak się przez ostatni tydzień za kocicami oglądał, że wrócił do domu cały zaropiały , zakrwawiony i jak mi się wydawało bez oka. Weterynarz mnie trochę uspokoił, ale w najbliższym czasie chyba go wykastruję. Młodszy kocur ma 5 miesięcy więc wszystko przede mną. Chyba tego młodego też wykastruję choć nie jestem skłonna do działań wbrew naturze, ale widok mojego Maniusia po powrocie z randki zdołował mnie okrutnie i też trochę kosztował kasy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
asia68 napisał:
Mój kocur tak się przez ostatni tydzień za kocicami oglądał, że wrócił do domu cały zaropiały , zakrwawiony i jak mi się wydawało bez oka. Weterynarz mnie trochę uspokoił, ale w najbliższym czasie chyba go wykastruję. Młodszy kocur ma 5 miesięcy więc wszystko przede mną. Chyba tego młodego też wykastruję choć nie jestem skłonna do działań wbrew naturze, ale widok mojego Maniusia po powrocie z randki zdołował mnie okrutnie i też trochę kosztował kasy.

Starszemu już nic nie pomoże, jak gania za kocicami, tak będzie ganiał i bez jaj, kastracja osłabi go jedynie. Jeśli jest silny i cwany, to nie będzie zbyt często obijany. Taki jest żywot kocura .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
asia68 napisał:

Nieeee.... ale zeby od razu kastracja ??? Obrazenia calkiem normalne, dawniej tez tak mialem... pare razy, zapewniam Cie nic strasznego Ozeni sie, ustatkuje, zacznie zarabiac... daj mu szanse
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Posluchajcie ,
mnie juz wiele osob powiedzialo , ze mam kota .
Czy w zwiazku z tym powinienem dzis jakos szczegolnie swietowac ?

Pan Fachurra
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Fachurra napisał:
Posluchajcie ,
mnie juz wiele osob powiedzialo , ze mam kota .
Czy w zwiazku z tym powinienem dzis jakos szczegolnie swietowac ?

Pan Fachurra

Zaproś z tej okazji jakąś kociczkę na kolację z kociej karmy, twój kot wewnętrzny będzie podwójnie zadowolony.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
do Fachurry!proponuje ci jeżeli dalej tak wzdychasz do nieznajomej litwinki to wykastruj sie i bedziesz miał kłopot z głowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
wiewióra napisał:
do Fachurry!proponuje ci jeżeli dalej tak wzdychasz do nieznajomej litwinki to wykastruj sie i bedziesz miał kłopot z głowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
wiewióra napisał:

Gdybys uwaznie czytala posty , to wiedziala bys , ze to nic nie pomoze .
Cytuje Dino :
"Starszemu już nic nie pomoże, jak gania za kocicami, tak będzie ganiał i bez jaj, kastracja osłabi go jedynie. Taki jest żywot kocura "
A Dino sie na tym zna.

A poza tym to ta do ktorej wzdycham nie jest Litwinka ! (Gdybys uwaznie czytala posty , to wiedziala bys).
Litwinke mialem przedwczoraj i wczoraj , nie wirtualnie , tylko realnie.!(Gdybys uwaznie czytala posty , to wiedziala bys).

Fachurra - oburzony na leniwe dziewuchy nie czytajace uwaznie postow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok