Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Helena Gunar (1216 niezalogowanych)
1 Post

(fullcasco)
Wiking
w zeszlym roku chopaki zaparkowali malucha pod tollem obok dworca w oslo i w 20 minut mieli kipisz
raz zglosisz auto i kazdy policjant o tym wie i moze sprawdz wszystko
a te pulskie cwaniactwo to se uprawiaj na hinskich portalach

jezeli ma sie cos na sumieniu,albo ma sie zamiar omijac prawo,piszac do toll,nie trzeba sie afiszowac danymi osobowymi

swinie rodakom podkladasz

podaj imie nazwisko adres w norge fodsnimmer
adres w poilsce nip

ulv cos dla ciebie dzialaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
truskawkowa, jak sie pisze do obojętnie jakiego urzedu, to wypada ten mail napisac tak, zeby miał rece i nogi. Czyli podpisac sie trzeba. Przynajmniej to jest minimum,aby byc potraktowanym powaznie.Co nie zmienia faktu, ze nawet nie podajac danych trzeba od razu łamac prawo i kombinowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
PULSKIE CWANIACTWO ZOWSTAWCIE W PL MY TU CZCEMY ZYC NORMALNIE
BEZ OSZUSTOW I ZLODZIEJI
SEZONOWYCH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
fullcasco napisał:
w zeszlym roku chopaki zaparkowali malucha pod tollem obok dworca w oslo i w 20 minut mieli kipisz
raz zglosisz auto i kazdy policjant o tym wie i moze sprawdz wszystko
a te pulskie cwaniactwo to se uprawiaj na hinskich portalach

jezeli ma sie cos na sumieniu,albo ma sie zamiar omijac prawo,piszac do toll,nie trzeba sie afiszowac danymi osobowymi

swinie rodakom podkladasz

podaj imie nazwisko adres w norge fodsnimmer
adres w poilsce nip

ulv cos dla ciebie dzialaj

Ty fullcasco sprawiasz wrazenie bardzo niespokojnego,masz jakis problem nerwowy, czy manie przesladowcza,nie wiem...
sprobuj napisac na bezposrednie adresy majlowe znajdujace sie na stronie lub zatelefonowac,przedstawiajac sie jako Zenon Matyszczak,ktory ma dopiero zamiar zalozyc dzialalnosc gospodarcza i ma pytanie dotyczace uzywania aut...bardzo Cie prosze zrob ten eksperyment

btw wydaje mi sie,ze za duzo wypiles i nie bardzo kojarzysz jaka funkcje na forum pelni moderator

fullcasco napisał:
PULSKIE CWANIACTWO ZOWSTAWCIE W PL MY TU CZCEMY ZYC NORMALNIE
BEZ OSZUSTOW I ZLODZIEJI
SEZONOWYCH

wiec moze okresl sie wreszcie,jestes za przestrzeganiem prawa czy tez nie,bo Twoje wypowiedzi sa dosc przeciwstawne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Możesz wziąć w leasing,np w citroenie 990 +25%mva, miesięcznie na 3 lata i mva odliczasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
mowisz ze mozna sie spytac w toll co jak krasc ANONIMOWO
TO JEST WSKAZOWKA DLA ZLODZIEJA

JA NIGDY NIE PODAJE FALSZYWYCH DANYCH OSOBOWYCH BO TO JEST PRZESTEPSTWO
SCIGANE W
PL UE
W I NORGE

I TO MA UKRUCIC MODERATOR
NATYCHMIAST

PIEKNY DO ROBOTY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
fullcasco napisał:
mowisz ze mozna sie spytac w toll co jak krasc ANONIMOWO
TO JEST WSKAZOWKA DLA ZLODZIEJA

JA NIGDY NIE PODAJE FALSZYWYCH DANYCH OSOBOWYCH BO TO JEST PRZESTEPSTWO
SCIGANE W
PL UE
W I NORGE

I TO MA UKRUCIC MODERATOR
NATYCHMIAST

PIEKNY DO ROBOTY

Fullcasco naprawde zal mi chlopie Ciebie
Ty sam nie wiesz co piszesz
najpierw sam ostrzegasz kombinatorow,aby nie pisali do toll z powodu koniecznosci podawania danych osobowych i nieuchronnej kontroli co bedzie skutkowalo tym,ze niedoinformowane,a chcace zyc w zgodzie w z prawem osoby beda poszukiwac rad na forum,co moze sie dla nich skonczyc zle,a te ktore kombinuja maja wskazowke jak dobrze kombinowac,a nastepnie oskarzasz mnie o lamanie prawa

druga sprawa,skoro moderacja ma sie zajac mna,to proponuja od razu zajac sie Twoimi postami dotyczacymi jak sobie skombinowac na lewo pozwolenie na pobyt(sama zreszta bralam udzial w tym kombinowaniu na forum jak i z Toba na pw),co jest takze przestepstwem

takze zwolnij moze troche i zimna woda z kranu niezle robi w takich przypadkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Znów strach się wtącać.
Tak czy inaczej zalecam posiadanie pojazdu na norweskich blachach,i nie muszą być to zielone,bo na początek może to być zwykły,no albo używane na zielonych.Mając jeszce PL nie odliczysz kwitów z paliwa,chyba,że klient zapłaci z góry za dojazdy.
Nie odliczysz napraw,no i lepiej się wtapiasz w tłumie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
fullcasco wyluzuj troche please.... wlasnie postem, ktory przed chwila napisales dales mi powod abym zaczal prace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
bumell napisał:
Znów strach się wtącać.
Tak czy inaczej zalecam posiadanie pojazdu na norweskich blachach,i nie muszą być to zielone,bo na początek może to być zwykły,no albo używane na zielonych.Mając jeszce PL nie odliczysz kwitów z paliwa,chyba,że klient zapłaci z góry za dojazdy.
Nie odliczysz napraw,no i lepiej się wtapiasz w tłumie
wazne tez jest,zeby sie zastanowic,czy wciagac zakup auta w koszta,bo takim samochodem znowu nie mozna poruszac sie prywatnie
ale znowu jak nie wciagniesz,nie odliczysz amortyzacji i kosztow napraw,paliwa do jakiegos limitu,ale spokojnie mozna nim wyjechac prywatnie gdziekolwiek dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok