Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Roman Wysocki pippina Martin 85 tygrys09 jacek lytaw Kacper102 Joanna Młodziejewska Radoslaw Klonecki Grzegorz Makiewicz Mateusz 787 Onty_Ja_Gabriel_3. pastomo Krzysztof Miodusen mateusz Kaa (8392 niezalogowanych)
114 Posty
( )
(777)
Początkujący
Szybko i bez bulu, szukasz na drodze wywrotki która jast załadowana kamieniem ,zatrzymujesz gościa i mówisz mu ze z belki spadł mu kamień i wybił szybę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
Zenek Brzezinski
(zenon32)
Początkujący
Dzwoniłem i pytałem sie . to ja płacę 2 tys. kr reszte pokrywa ubezpieczalnia . A tak normalnie to sama szyba kosztuje 13 tys kr . trzeba tylko czekać 5 dni bo nie mają na stanie .pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
Zenek Brzezinski
(zenon32)
Początkujący
Witam

Juz mam sprawę załątwioną . Byłem w czwartek w servisie VW i wymienili mi ta szybę . Nic to nie kosztuje wszystko za darmo i nie było zadnej dodatkowej opłaty , wszystko pokrywa ubezpieczenie , a tak normalnie to koszt około 13 tys kr .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
zenon32 napisał:
Witam

Juz mam sprawę załątwioną . Byłem w czwartek w servisie VW i wymienili mi ta szybę . Nic to nie kosztuje wszystko za darmo i nie było zadnej dodatkowej opłaty , wszystko pokrywa ubezpieczenie , a tak normalnie to koszt około 13 tys kr .

Bawią mnie te ceny.
Mam auto o klasę wyżej od VW i w Pl wymiana szyby kosztowała mnie 2000 nok.
Taniej jest pofatygować się do PL na wymianę. No chyba że ma się ful casco.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
gargamel gargamelowaty
(gargammell)
Stały Bywalec
PACIFIC napisał:
zenon32 napisał:
Witam

Bawią mnie te ceny.

a jakie to z klasy wyzej niz vw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1627 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Kassia napisał:
Szybko i bez bulu, szukasz na drodze wywrotki która jast załadowana kamieniem ,zatrzymujesz gościa i mówisz mu ze z belki spadł mu kamień i wybił szybę

Wspaniała rada. Mistrzowska. Aż boli-to apropos wspomnianego przez Ciebie "bulu"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
gargammell napisał:
PACIFIC napisał:
zenon32 napisał:
Witam

Bawią mnie te ceny.

a jakie to z klasy wyzej niz vw

Chrysler Pacifica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Kassia napisał:

Ot mentalność...
Pogratulować...
Kto takowe indywiduum jak Kassia wdepcze w ziemię lub zmiecie z jej powierzchni, ten ma zasługą przed Bogiem i Ludzkością.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
Zenek Brzezinski
(zenon32)
Początkujący
W Polsce sama szyba kosztuje 1000 zł plus do tego robocizna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów