Kow@lski napisał:
ulv72 napisał:
Kow@lski napisał:
ulv72 napisał:
dobrze rozumiesz kowalski10
chyba jest to naturalne, ze jesli podejmujesz sie czegos i zwiazane sa z tym jakiekolwiek zasady to wypada je wtedy przestrzegac, prawda ? wczesniej jako uzytkownik moglem sobie tak napisac, teraz moge sobie tak ...tylko pomyslec
czy to juz cie satysfakcjonuje ?
Nie, nie satysfakcjonowalo mnie to wtedy, a dzisiaj tym bardziej. Jestes dupa nie moderator i niestety moje slowa z przed paru miesiecy sie sprawdzaja. Nie sprawdzilo sie tylko to, ze juz tu nie powroce, ale to zdaje sie moj problem...
zapraszam na moje miejsce, podejmiesz sie ? pisze powaznie, ja mam ostatnio coraz mniej czasu a skoro po takim okresie utwierdziles sie w tym niezwyklym przekonaniu, to musisz miec niezlomna pewnosc, jak moderowanie powinno wygladac ... jak dla mnie, jesli jak piszesz wiesz lepiej, jak to robic - zaczynaj juz teraz, juz jutro ... powaznie pisze, chcesz ?
To zrezygnuj, po prostu zrezygnuj. Ja sie na to nie pisze z tych i innych wzgledow, pomijajac fakt czy ktos by mnie do tej roboty w ogole chcial. Twoja niesprawiedliwosc troche razi. Niesprawiedliwosc, a moze brak wyczucia...
widzisz, gdyby ktokolwiek majacy jakiekolwiek stanowisko, mniej lub bardziej wazne, mial reagowac na taka sugestie od jednej tylko osoby lub tez niewielkiego procentu zainteresowanych, to utopia bylaby w ogole idea jakiejkolwiek hierarchii gdziekolwiek...
inna z kolei rzecza jest, ze bardzo czesto w jakimkolwiek gronie gdzie obowiazuje hierarchia stanowisk, sa takie fajne specyficzne osoby, ktore umiejetnie nie wypowiedza swojego zdania na zaden temat aby wlasnie ktos kiedys nie wytknal im jakichkolwiek minusow, tylko tak sobie wygodnie z boku neguja wszystko w okol po kolei, co im nie pasuje ... same zas, absolutnie nie potrafia takich negowanych rzeczy wziac na swoje barki i odpowiedzialnosc i naprawic, tak aby byly - wedle nich - takie doskonale ...
ja wcale nie uwazam, ze wszystko robie najlepiej ... wiec jeszcze raz - chcesz ? ktos musi moderowac, zeby nie pojawiali sie kolejni uzytkownicy typu "piechniczek" , moze pamietasz a moze nie ... mozemy to juz jutro dograc i bede pierwszym, ktory cie pochwali za wspaniale moderowanie, tak idealistycznie sprawiedliwe ... nie wycofuj sie, dlaczego admin mialby cie nie chciec ? .... wiec ?