Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

lot norwegianem - Norwegia

Czytali temat:
Bartek Boike Marta S gimbus gimbciuś hubert04 tomek6661 (716 niezalogowanych)
3 Posty
Mariusz Wojciechowski
(mario2680)
Wiking
Witam! Mam takie pytanie będę leciał do polski norwegianem. Mam juz kupiony bilet i do stałem potwierdzenie rezerwacji na emeil a tam jest napisane ze wymagają paszport od każdego podróżującego lecącego lotem międzynarodowym. Ja mam tylko dowód osobisty. Moje pytanie do ludzi którzy lecieli ostatnio norwegianem. Czy oni naprawdę wymagają paszportu czy można lecieć na dowód?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Marta S
(Kermiciastko)
Nowicjusz
Ja lecialam Norwegianem z Polski tydzien temu na dowodzie.3 tygodnie temu lecialam do Polski i nic nie bylo wymagane.Po prostu po wydrukowaniu biletu dajesz go do zeskanowania,pokazujesz tylko dowod tozsamosci i tyle.Slyszalam,ze od stycznia bedzie tak,ze bedzie mozna latac do Norwegii na paszport bo ta wychodzi ze strefy Szengen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Mariusz Wojciechowski
(mario2680)
Wiking
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz. Uspokoilas mnie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Ewa Żółtowska
(Ewula123)
Początkujący
Witam bez obawy możesz lecieć na dowód chociaż i tego nawet nieraz nie oglądają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Mariusz Wojciechowski
(mario2680)
Wiking
Dziekuje. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
gargamel gargamelowaty
(gargammell)
Stały Bywalec
Kermiciastko napisał:
Ja lecialam Norwegianem z Polski tydzien temu na dowodzie.3 tygodnie temu lecialam do Polski i nic nie bylo wymagane.Po prostu po wydrukowaniu biletu dajesz go do zeskanowania,pokazujesz tylko dowod tozsamosci i tyle.Slyszalam,ze od stycznia bedzie tak,ze bedzie mozna latac do Norwegii na paszport bo ta wychodzi ze strefy Szengen a kto ci takich glupot na opowiadal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Marta S
(Kermiciastko)
Nowicjusz
Noooo, dowodów nawet nie sprawdzają szczegółowo to fakt

A do kolegi Gargmela :Napisałam,że słyszałam,że tak będzie a nie,że to jest informacja potwierdzona ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Kermiciastko napisał:
Ja lecialam Norwegianem z Polski tydzien temu na dowodzie.3 tygodnie temu lecialam do Polski i nic nie bylo wymagane.Po prostu po wydrukowaniu biletu dajesz go do zeskanowania,pokazujesz tylko dowod tozsamosci i tyle.Slyszalam,ze od stycznia bedzie tak,ze bedzie mozna latac do Norwegii na paszport bo ta wychodzi ze strefy Szengen

Masz racje, wystepuje a dniem 1.01.15 z Schengen i wstepuje do AU( afrikan union). To juz potwierdzone...Chociaz..moze chodzilo o AK-Afrika Korps.

A na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach. To nie jest jeszcze potwierdzone, ale tak slyszalem. A skoro slyszalem, to warto napisac. Niech sie niegramotna tluszcza frasuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok