Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
polsos M@rek K@@@ (8429 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ech ludziska.... tak w ogole to ostroznie z nadzieja, byc moze sethur nic wam nie kupi.... wczesniej musi sprobowac pewnego ciasta... no i wlasnie, tego co bedzie pozniej... nie wie nikt ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A po grzyba w samochodzie? W rowerze to jeszcze zrozumiem, jedziesz po woli i karzdy widzi Nie kumama tez po co w samochodzie klima, bo okna mozna otworzyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
Sethur napisał:
[quote]

oj nieeee ta to wiekowa jest ja bym chciala funkiel nowke nie smigana no i zeby alusie miala

A po grzyba ci alusie w samolocie? [/quota

a tak dla hecy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
A po grzyba w samochodzie? W rowerze to jeszcze zrozumiem, jedziesz po woli i karzdy widzi Nie kumama tez po co w samochodzie klima, bo okna mozna otworzyc

No wiesz Hilton.. w samochodzie to jeszcze rozumiem... Popatrz na te pakistanomobile
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
marteszka napisał:
Sethur napisał:

oj nieeee ta to wiekowa jest ja bym chciala funkiel nowke nie smigana no i zeby alusie miala

A po grzyba ci alusie w samolocie?

a tak dla hecy

Widziałem kiedyś na filmie, jak balon za bardzo obniżał lot to balast wyrzucali
Może to jest powód
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adrenalina54)
Wiking
Ludzie, czy jest tu funkcja "Zamykam temat" Bo tak czytam i nie wiem o czym wy piszecie. Nie wiem co ma do zdjęcia sklep ikea (można kupić ramkę na zdjęcie ) i to wszystko co jest wspólne. Tak troszkę dziwnie skaczecie z tematu na temat. Więc może dobra by była funkcja zamykam temat. Było by troszkę przejrzyście.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
adrenalina54 napisał:
Ludzie, czy jest tu funkcja "Zamykam temat" Bo tak czytam i nie wiem o czym wy piszecie. Nie wiem co ma do zdjęcia sklep ikea (można kupić ramkę na zdjęcie ) i to wszystko co jest wspólne. Tak troszkę dziwnie skaczecie z tematu na temat. Więc może dobra by była funkcja zamykam temat. Było by troszkę przejrzyście.

ale widzisz, my go nie chcemy zamknac...ani troche nie chcemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Jak ja otwieram nowy temat to robię to zawsze na balkonie aby mi ci skaczący po wątkach po domu nie biegali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
Jak ja otwieram nowy temat to robię to zawsze na balkonie aby mi ci skaczący po wątkach po domu nie biegali.

10/10
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Grzes203 napisał:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok